agenda news agenda

Concurs Top Casa pentru designeri si arhitecti

Top Casa premiaza creativitatea, excelenta si profesionalismul in randul comunitatii de arhitecti si designeri din Romania, propunand pentru industria de profil concursul Scketch to Reality Awards.

Acest concurs este o initiativa apartinand companiei Top Casa, un brand oradean cu o vechime de peste 25 de ani in sectorul de amenajari interioare din Romania, un important furnizor de materiale pentru finisaj interior precum: gresie, faianta, obiecte sanitare, adezivi, vopsele, robineti, cazi, cabine de dus, sisteme de montaj.

Scopul concursului este de a impinge mai departe limitele creativitatii in conceperea proiectelor de arhitectura si design si de a promova profesionisti ai acestui sector in relatia cu clientul final. Dar si promovarea rolului esential al acestor specialisti in dezvoltarea unor proiecte estetice, durabile si eficiente atat la nivel rezidential, comercial sau social.

Sketch to RealityAwards este o competitie care iti provoaca creativitatea la maxim adresata oricarui arhitect sau designer interior din Romania. In cadrul competitei, fiecare participant isi poate expune cel mai important proiect pe care il va dezvolta in anul 2019. Evaluarea proiectelor va avea mai multe componente, iar juriul este compus din specialisti din tara dar si din strainatate. Cele 2 proiecte castigatoare vor fi premiate la Gala Sketch the Reality Awards care va avea loc la finele anului 2019. 

Programul de desfasurare al concursului este urmatorul:

2 – 31 mai 2019  –  Inscrierea proiectelor
1 iunie – 1 august 2019 – Depunerea randarilor
1 septembrie – 30 noiembrie 2019 – Vot public
15 noiembrie 2019 – Inchiderea sesiunii de depunere a proiectelor finale
20 noiembrie – 1 decembrie 2019 – Vot juriu
15 decembrie 2019  – Gala decernare a premiilor

Conditii de participare

Proiectul inscris in concurs trebuie sa fie realizat pe parcursul anului 2019 cu materiale achizitionate din portofoliul Top Casa. Inscrierile pot fi individiale sau pe echipe. Participantii pot fi arhitecti si designeri de interior si se pot inscrie pe site-ul www.sketchtorealityawards.topcasa.ro.

Jurizarea

Competitia va fi jurizata de specialisti din domeniu atat la nivel national cat si international dar va avea si o componenta de vot public.

Membrii juriului

Atlas Concorde – Arhitectul Fabricii – dl. Paolo Patteri, lector universitar doctor Mihnea George Ciprian – Universitatea de Arte si Design Cluj Napoca, designer revista Ideal Decor

Premiile

Cele doua proiecte castigatoare vor fi premiate la Gala Sketch to Reality Awards care va avea loc la finele anului 2019. Premiul I, va fi acodat de juriu proiectului selectat de acesta ca fiind castigator si el consta intr-o excursie pentru 2 persoane in Jamaica (7 nopti Jamaica Montego Bay). Cel de-al doilea premiu  va fi un premiu de popularitate decis de public si el consta excursie pentru 2 persoane in Egipt (7 nopti Egipt Hurgahda).