design design news

Designeri romani la Salone del Mobile 2016

Dizainar, brandul de design romanesc, a participat pentru a treia oara la Salonul International de Mobila de la Milano. A adus in atentia publicului creatiile a peste 35 de designeri romani.

Obiecte de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii de bucatarie, decoratiuni 100% romanesti au fost selectate de Dizainar sa concureze la standarde internationale. Amenajarea standului Dizainar de la Salone del Mobile Milano a recreat atmosfera unui atelier de design. Acesta a atras privirile miilor de vizitatori prin prospetime, originalitate si culoare. Obiectele designerilor romani sunt proaspete, sincere, durabile si originale si inglobeaza un fin simt al umorului.

“Daca in urma cu trei ani, cand am venit prima data la Milano, abia se auzea timid despre Romania, astazi, designul romanesc este la a treia participare oficiala la cel mai important targ de profil de pe harta Europei. Dizainar,  magazinul de design romanesc a expus la evenimente de profil si in Romania si vizeaza, in perioada urmatoare, alte cateva tari, dar la Milano am fost ca sa ne conectam cu designul din toata lumea, sa evaluam unde ne aflam si unde putem merge”, afirma Mihnea Ghildus, fondator Dizainar.

Designerii romani ale caror creatii au fost prezente in 2016 la Salone del Mobile Milano sunt:

Adrian Balcau, Aerium, Alexandru Ionita, Alexandra Constantinescu, Alex Galmeanu, Alina Constantin, Atelier A4, Brut Concept, Bulb 27, Cai verzi pe pereti, Ceramic Sparrow, Atelier Ciprian Manda, Colorhood, Demetrius Tanase, Dragos Dogaru, Dragos Motica, Flio, Foldo, Izzi Design, Kitra, Lana Dumitru, Luana Corduneanu si Magda Traciu, Maria Decu si Mihai Dumitrache, Madalina Teler, Meao, Mihai Stamati, Mihnea Ghildus, Nicolae Campan, Photoliu, Pravalia cu papusi, Raul Cadar, Ruxandra Sacalis, Simplus, Threads&Throws , Ubikubi, Vlad Eftenie.

Despre Dizainar

Dizainar este magazinul-concept destinat in exclusivitate designului romanesc. Un spatiu creativ in care creatorii, producatorii si cumparatorii colaboreaza cu succes de 3 ani incoace. Dizainar a adunat in jurul sau o comunitate de peste 140 de designeri romani. In 2014, in cadrul BIFE-SIM, Dizainar a lansat Colectia Dizainar pentru EFdeN. O colaborare frumoasa intre o parte dintre designerii prezenti in mod constant la Dizainar si producatori romani.

www.dizainar.ro

www.facebook/dizainar

www.instagram.com/dizainar