agenda news agenda

Programul Romstal Arhitect Plus – solutia pentru nevoile tale vine de la Romstal

Nevoia de a avea o baie care sa intruneasca toate criteriile de confort si de utilitate isi gaseste solutia prin Romstal. Compania (care in 2019 aniverseaza  25 de ani de activitate) lanseaza programul Romstal Arhitect Plus, venind atat in sprijinul celor care se gandesc la o reamenajare a baii, dar si in cel al specialistilor in design interior care vor sa colaboreze cu Romstal pentru a oferi cele mai bune servicii in materie de instalatii pentru constructii.

De ce sa alegi Romstal?

Pentru ca Romstal nu te ajuta doar cu produsele de care ai nevoie in amenajarea baii – cabine de dus, cazi de baie, mobilier de baie, gresie, faianta si alte peste 50.000 de produse – ci, acum, si cu sfaturi si recomandari din partea unor specialisti, care sa te incurajeze sa faci alegerile cele mai bune pentru a obtine baia pe care ti-o doresti. In cele peste 50 de showroomuri Romstal din toata tara, clientii gasesc, pe langa o gama variata de produse din care sa aleaga, si o echipa de agenti si consilieri specializati in vanzarea de Sanitare si Ceramice, care au ca rol oferirea de sprijin, informatii si recomandari celor care sunt interesati de achizitionarea produselor. In acest fel, chiar si clientii fara cunostinte de specialitate in domeniu pot face alegerile cele mai bune pentru ceea ce isi doresc sa obtina, si anume baia perfecta.

Beneficiile programului Romstal Arhitect Plus

Programul Romstal Arhitect Plus ofera in primul rand sansa unor arhitecti si unor specialisti in design interior de a deveni parteneri Romstal, pentru a lucra impreuna la atingerea scopului principal: acela de a oferi clientilor solutii complete si elegante de amenajare a baii si o experienta completa in ceea ce priveste confortul, bunul gust si solutiile inovatoare de amenajare.

Romstal Arhitect Plus este solutia pentru nevoia de a avea baia ideala. Dar acest program aduce beneficii de ambele parti, atat pentru clienti, cat si pentru cei care devin parteneri ai Grupului.

Programul respecta principiile dezvoltarii durabile, este dinamic in adaptarea la evolutia pietei si se orienteaza catre oameni. In plus, acesta isi propune sa sprijine si sa incurajeze activitatea partenerilor inscrisi, oferindu-le acestora sansa de a-si gestiona cariera profesionala si de a obtine performanta.

Statutul de partener Romstal al arhitectilor si al specialistilor in design care se vor inscrie in program este validat prin Cardul Romstal Arhitect Plus, care simbolizeaza apartenenta la un mediu aparte si care este oferit ca recunoastere si apreciere din partea Romstal.

In plus, dincolo de avantajele ce tin de apartenenta, programul le ofera si beneficii concrete partenerilor, tinand de partea financiara. Acestia pot obtine pana la 35% din valoarea vanzarilor directe sau intermediate pe care le fac, deoarece Romstal are peste 100 de furnizori de Sanitare si Ceramice pentru care acorda bonusuri si discounturi.

Modalitati de inscriere in program

Pentru a se inscrie in programul Romstal Arhitect Plus, cei interesati si eligibili – arhitecti si specialisti in design interior – au la dispozitie mai multe variante. Acestia pot trimite un mesaj la arhitect@romstal.ro prin care sa isi exprime intentia, pot completa formularul disponibil pe romstal.ro sau pot cere informatiile de care au nevoie de la reprezentantii Romstal aflati in showroomuri.

Romstal este cea mai dinamica si importanta companie de echipamente de instalatii pentru constructii de pe piata romaneasca, oferind o gama larga de produse recunoscute international pentru calitatea lor. Programul Romstal Arhitect Plus consolideaza pozitia pe care Grupul o are, deoarece contribuie la imbunatatirea relatiei cu clientii si la stabilirea de parteneriate cu profesionistii care cresc nivelul de calitate a serviciilor oferite.

Sursa foto: blog.romstal.ro