amenajari amenajari moderne

Design minimalist cu accente de culoare

Locuinta, care face parte dintr-un imobil nou, are o suprafata de 92 mp si dispune de living, bucatarie, hol de intrare si un hol central care deserveste cele doua dormitoare si doua bai. Amenajarea eleganta este semnata de arhitecta Ioana Arion si designerul Marius Blaga.

Text: Luminita Diculescu; foto: Razvan Bestea.

Conceptul este unul elegant, minimalist, cu finisaje si mobilier preponderent alb, ce contrasteaza cu accentele de culoare visinie dorite de beneficiar.

Materialul folosit atat la fronturile mobilierului de bucatarie, cat si la compozitia de living este unul exclusivist–furnirul natural de bambus baituit negru si lacuit lucios. Blatul s-a realizat din compozit de cuart, iar placarea dintre blat si corpurile suspendate este din sticla securizata vopsita. Chiuveta din material fragranit negru a fost montata sub blatul de compozitie, avand ca rezultat o igiena ireprosabila pe blatul de lucru. In blatul de compozitie pe zona de insula s-a inserat o priza ascunsa tip turn, pentru a deservi acea zona.

Ca sistem de iluminat, s-a optat integral pentru solutiile oferite de sistemul LED. Scafele special concepute au avut ca rol, in zona de living, incorporarea profilelor de iluminat care continua de pe tavan pe perete, ajungandu-se astfel la o lungime maxima de 8,25 m.

Pictura din living, realizata manual, este principalul punct de atractie, aceasta fiind pusa in valoare prin iluminarea cu banda LED din scafa.