DESIGN DESIGN NEWS

TOTAL LIVING by Tonino Lamborghini

Cu ocazia targului Cersaie 2015, cel mai important eveniment dedicat ceramicii arhitecturale si mobilierului de baie, desfasurat la Bologna, GS Luxury Group si Formitalia, doua companii de top din domeniul decoratiunilor si mobilierului de lux, au prezentat in premiera noul proiect „Tonino Lamborghini Home”.

Impartind know-how-ul, calitatea si stilul italian, cele doua companii vor traduce paradigmele stilului marcii „Toro” intr-un proiect unic, dedicat pietei internationale. Prin „Home concept”, lumea Tonino Lamborghini foloseste forme, suprafete si volume pentru a crea piese de mobilier cu un design ce exprima stilul si pasiunea brand-ului pentru luxul „made in Italy”. Materiale selectate cu grija, atentia meticuloasa la detalii si o cercetare continua in zona cromaticii, sunt elementele ce vor crea produse care comunica esenta stilului italian, cu un design distinctiv ce va transmite publicului adevarata pasiune a brandului Tonino Lamborghini pentru autoturisme si mecanica, prin solutii exclusive si personalizate de design interior. Gratie acestui proiect, conceptul Tonino Lamborghini va creste in noi directii, forme si spatii pentru a exprima „automotivele” marcii de lux italiene.

Acest proiect reprezinta acum o adevarata platforma „total living”, care include atat mobilier si gresie, cat si proiectarea si realizarea de interioare de lux pentru apartamente si hoteluri din intreaga lume.

www.lamborghini-tiles.com               

Material realizat de Andreea Dicianu