agenda news agenda

BMW 225xe plug-in hybrid, energie, versatilitate si confort

Perfect adaptat vietii urbane cotidiene, BMW 225xe Active Tourer este plin de energie, accelerand ritmul vietii de zi cu zi de la 0 la 100 km/h in 6,7 secunde. Iar in calatoriile lungi,  stii exact la ce sa te astepti de la un automobil BMW 225xe Active Tourer, placerea nelimitata de a conduce, indusa de versatilitatea si confortul acestui model.

BMW Seria 2 Active Tourer ofera spatiu amplu, versatilitate, confort excelent si calitati dinamice pentru care marca este renumita.

Plin de energie,  BMW 225xe Active Tourer combina perfect flexibilitatea si consumul excelent de combustibil cu dinamica de condus caracteristica BMW. Datorita tehnologiei BMW eDrive de la BMW EfficientDynamics, modul integral electric ofera o autonomie de pana la 45 de kilometri, fara emisii de noxe si fara zgomot, aspect care il recomanda pentru calatoriile prin oras.

BMW 225xe Active Tourer stabileste noi standarde privind eficienta: conceptul de propulsie foarte eficient este elementul de baza al unui hibrid „plug-in”. Acesta are un motor cu ardere interna in partea frontala si un motor electric pe puntea spate. In functie de situatie si de nivelul de incarcare a bateriei de inalta tensiune, ambele componente propulseaza acest model hibrid „plug-in” fie separat, fie impreuna. Atunci cand este activ doar motorul cu ardere interna, puterea de propulsie este transferata catre rotile din fata, in timp ce motorul electric ofera putere de propulsie rotilor din spate. Astfel, in functie de situatie, BMW 225xe Active Tourer poate deveni un BMW cu tracţiune integrala inteligenta.

La BMW 225xe Active Tourer, tehnologia de ultima ora a celulelor de baterii deschide drumul spre o reducere suplimentara a datelor de consum, precum si o crestere a autonomiei electrice de peste 25%, pana la 45 de kilometri. In timp ce isi pastreaza aceleasi dimensiuni ca si inainte, bateria litiu-ion are acum o capacitate energetica bruta ce a crescut de la 7,7 kWh la 9,7 kWh. Incarcand automobilul zilnic de la serviciu sau de acasa, chiar si la o priza normala de 220 V, BMW 225xe Active Tourer poate parcurge naveta zilnica exclusiv in mod electric. Aceasta inseamna nu doar costuri reduse de utilizare, dar si are un impact important asupra reducerii poluarii in orase.