agenda news agenda

STELVIO, PRIMUL SUV ALFA ROMEO

Stelvio este primul SUV de la Alfa Romeo care vine sa stabileasca un nou etalon dupa aporape 107 ani de istorie. Stelvio este mixul perfect intre performanta, viteza si design iar alchimia din spatele formelor sale este parte integranta din istoria brand-ului.

Noul Alfa Romeo Stelvio isi regaseste expresivitatea in finisajele de calitate, care implica definirea unor reflexii bogate si armonioase de-a lungul proportiilor masinii. Design-ul oferera contraste intre suprafetele luminate si umbre, cu linii ce descriu un model compact, incepand cu partea din fata si evoluand spre partea din spate.

Alfa Romeo Stelvio vine cu trei tipuri de  motorizare, una diesel de 2.2 litri si 180 CP, una de 2 litri cu 280 CP si una de 2.9 litri cu 510 cp iar toate aceste motorizari au transmisie automata ZF cu 8 rapoarte si tractiune  integrala. Stelvio are Alfa DNA cu trei moduri disponibile, primul mod este cel dynamic, al doilea mod este cel normal iar cel de al treilea mod este cel economic.

La volanul lui Stevio te bucuri de tehnologii de ultima generatie, printre care si o navigatie cu un display mare, bine pozitionat si cu un design frumos. Modelul Stelvio dispune de un spatiu generos atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate, iar portbagajul este foarte incapator, ideal pentru vacantele impreuna cu familia.

Toate aceste elemente design, confort, tehnologie, inovatie,  regasite la Stelvio, primul SUV de la Alfa Romeo, satisfac cele mai inalte asteptari ale celor mai exigent soferi, cu atat mai mult cu cat SUV-urile sunt masini care impun respect atat prin gabarit dar si prin design-ul extrerior.

Dotarile de care dispune Stelvio pentru modelul de echipare super sunt unele premium, dintre care amintim: sistem start/stop; volan incalzit; sistem multimedia si de navigatie 3D cu display de 8,8”; sistem audio  Harman/Kardon; padele aluminiu

Am testat noul SUV Stelvio si am fost impresionat de performatele si confortul sau, atribute care te fac sa te simti fresh la drum lung, fara sa resimti oboseala generata de un trafic aglomerat si un traseu dificil. Practic, la volanului lui Stelvio, am descoperit placerea de a sofa pe drumurile Romaniei,. Va recomand sincer sa testati cele descrise in randurile de mai sus si sa descoperiti calitatile primului SUV de la Alfa Romeo.

Material realizat de Marius Cosma