AGENDA NEWS AGENDA

ANIVERSARE 15 ANI IDEAL DECOR

Revista IDEAL DECOR a implinit in luna octombrie 15 ani de la lansare si a sarbatorit aceasta aniversare la Le Chateau, castelul din inima capitalei, alaturi de prieteni, parteneri si colaboratori, designeri si arhitecti, in compania unor artisti talentati.

Gazda evenimentului a fost Catalin Maruta, care in ultimii 10 ani nu a lipsit de la nicio aniversare IDEAL DECOR si care, la fel ca de fiecare data, i-a incantat pe invitati cu umorul si spontaneitatea sa, reusind sa creeze momente placute si relaxante.

IDEAL DECOR a marcat momentul aniversar printr-un show sustinut de artisti talentati: explozivul RENGLE, artistul care danseaza cu sufletul, un om de o mare sensibilitate, trupa NO STRESS, cu Max Dragomir, Eliza Manda si Vladimir Pocorschi, Robert Predut, Cristi Dumitrescu, Alexandru Burca si Pepino Vasile, toti muzicieni cu experienta, care au asigurat distractia si buna dispozitie, o tanara artista, THEA, care alaturi de Tea si Mara i-au incantat pe invitati cu un mash-up Beyonce, Matias Alexandro, un tanar compozitor si intrepret.

Lansata in urma cu 15 ani, din pasiune pentru frumos, din dorinta de a oferi pietei de profil cel mai bun produs, pentru cititori pretentiosi si profesionisti creativi, revista IDEAL DECOR prezinta o perspectiva complexa asupra universului spatiului interior, propunand cele mai noi tendinte din industria designului interior, cele mai inovatoare produse  pentru locuinte conectate la tehnologie, dar si cele mai frumoase amenajari semnate de designeri si arhitecti din Romania si din intreaga lume, interioare contemporane, rafinate si sofisticate

IDEAL DECOR, un proiect ambitios, reprezinta un reper in domeniul designului interior din Romania, o adevarata sursa de inspiratie pentru toti cei interesati de acest segment. Singura revista din segmentul home&deco care are in portofoliu 11 titluri dedicate spatiului interior.

Cu aceasta ocazie, s-a lansat o editie de colectie a albumului IDEAL DÉCOR BOOK, care contine 46 dintre cele mai frumoase interioare semnate de designeri si arhitecti din Romania.

Revista IDEAL DECOR  a avut alaturi, cu ocazia aniversarii, parteneri de elita, care sustin si promoveaza tehnologia si designul, aduse la cele mai inalte standarde: AUTOKLASS, BSH ELECTROCASNICE, ROCHE BOBOIS,  DISENO, GEBERIT, TITAN MAR, VILLEROY&BOCH, CONSOLIGHT, GEWISS, SCHNEIDER  ELECTRIC.

AUTOKLASS, companie cu traditie in domeniul auto, membra a Grupului Romstal, de peste 20 pe piata romaneasca, incepand cu anul 2001 a devenit centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, in prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsa retea la nivel national, specializata in comercializarea autoturismelor si autovehiculelor comerciale usoare Mercedes-Benz, precum si in oferirea de servicii post-vânzare conform standardelor brandului reprezentat.

BSH ELECTROCASNICE , filiala romana a concernului german BSH Home Appliances Group, de aproape 20 de ani pe piata,  se ocupa cu importul si distributia in România a aparatelor electrocasnice marca Bosch si Neff, care s-au impus  prin calitate, fiabilitate si utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu.

ROCHE BOBOIS  este cel mai mare retailer de mobilier de lux, având 250 de magazine in peste 50 de tari. La fel ca si marile case de moda, Roche Bobois lanseaza anual doua noi colectii, in parteneriat cu designeri renumiti.

Brandul DISENO, de 10 ani pe piata romaneasca, oferind solutii premium in domeniul amenajarilor interioare, se lauda cu deschiderea celui mai mare showroom monobrand Porcelanosa din Europa, cu o suprafata de 1200 mp.

GRUPUL GEBERIT, activ la nivel mondial, este lider de piata la nivel european in domeniul produselor din sectorul sanitar, investinad continuu in inovatie,  stabilind astfel noi standarde in domeniul sanitar.

VILLEROY&BOCH, renumitul producator de ceramica, sarbatoreste 270 ani de la inceputurile sale , in anul 2018, reusind sa aduca pe piata in tot acest timp noi produse si sa dezvolte noi tehnologii, imbinand cu succes functionalitatea cu designul si traditia cu inovatia.

TITAN MAR, lider in domeniul pietrei naturale, si-a consolidat statutul de expert in acest domeniu, prin furnizarea de materiale si servicii la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism , prin investitia in tehnologii inovative, de ultima generatie.

CONSOLIGHT, cu o viziune complexa, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata echipamentelor electrice profesionale, propune clientilor sai cele mai inovative si complexe solutii pentru instalatiile electrice, combinand tehnologia cu designul.

GEWISS, producator de echipamente si materiale electrice, cu o experienta de 48 de ani in sectorul ingineriei electrice, ofera solutii integrate pentru proiecte din sectorul rezidential, industrial & tertiar si luminotehnic.

SCHNEIDER ELECTRIC este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii- atat in locuinte, cat si in alte tipuri de cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.