AGENDA NEWS AGENDA

Art Safari 2015

_MG_4954

In perioada 13-17 mai, cladirea-monument Ciclop a fost gazda celei de-a doua editii Art Safari Bucharest, eveniment ce a insemnat in cifre: 19716 de vizitatori, 57 de spatii expozitionale, dintre care 8 muzee din tara, 16 conferinte dr si ateliere creative, activitati pentru copii, prezentari de artisti, lansari de carte si evenimente inedite.

Doua noi programe au fost inaugurate in cadrul targului de arta din acest an: Talk Non Stop, o serie de prezentari sustinute de artisti contemporani despre practica lor artistica si The Space. Curated by Art Safari, un program special dedicat artei experimentale si performance-ului contemporan. In cadrul The Space au fost invitati tineri artisti, sub 25 de ani, absolventi ai UNArte sa-si expuna cele mai recente lucrari, oferind o efervescenta creativa in parcursul publicului prin Cladirea Ciclop.

Art Safari este primul pavilion profesional si public de arta, destinat deopotriva artei de patrimoniu si artei contemporane din Romania, reunind peste 100 de galerii si dealeri de arta, dar si muzee si institutii culturale, atat din tara cat si din afara tarii.

www.artsafari.ro