NEWS AGENDA

ASIGURAREA LOCUINTEI, LINISTEA PROPRIETARILOR

Cu totii apreciem caldura si siguranta pe care ni le confera caminul propriu. Confortul si linistea, atmosfera primitoare pe care le recreeaza acest sptatiu vin insa cu un pret deloc neglijabil – cel de achizitie, de amenajare si mobilare, de intretinere si imbunatatire periodica. In mod paradoxal, investim sume enorme in amenajarea  locuintei, insa neglijam complet aspectul asigurarii acesteia, desi pretul nu este nici pe departe unul prohibitive.

Cele doua tipuri de asigurari existente pe piata din Romania sunt polita PAD, de asigurare impotriva dezastrelor naturale, si asigurarea facultativa. PAD-ul acopera daunele produse de cutremur, inundatii naturale si alunecari de teren, pretul ei fiind de 20 de euro in cazul locuintelor tip A si 10 euro in cazul locuintelor tip B.

In completarea politei PAD este recomandata incheierea asigurarii facultative a locuintei, care include riscuri precum incendiul, trasnetul, explozia, furtuna, inundatii de la apa de conducta, furt, dar si asigurarea bunurilor din locuinta.

Oferta actuala a asiguratorilor este atat de variata, incat se poate configura o asigurare personlizata pana in cele mai mici detalii, in conformitate cu nevoile si bugetul clientului.

Pentru mai multe informatii, accesati:

www.euroarc.ro