AGENDA NEWS AGENDA

Inspira-te din editia aniversara IDEAL DECOR!

Inspira-te din editia aniversara IDEAL DECOR, cea mai buna revista de design interior din Romania! Descopera in noua editie interioare cu stil, sofisticate si rafinate, combinatii inedite de forme si texturi cu accente cromatice, regaseste culorile naturii in  propuneri de amenajare in trend, vezi sugestii de ambientare pentru living si dining, dar si pentru un decor hibernal, plus alte subiecte de interes pe care te invitam sa le afli.

Ce poate fi mai placut intr-o zi rece de iarna, decat un interior in culori calde, ce aminteste de frunzele naturii, de fructele de padure, de prunele coapte sau de portocale? Nu vei putea niciodata inlocui clasicul alb, dar pe masura ce anotimpurile se schimba, poti aduce un strop de culoare, bucuradu-te de spectacolul naturii.

Un perete vopsit indraznet sau mobilierul cu linii fluide, nuante vibrante si miros de lemn si accesoriile stralucitoare, dau intregului un aer contemporan si sofisticat, transpus parca dintr-o alta lume.

O locuinta amenajata intr-un stil contemporan cu mici accente industriale, cu o atmosfera aparte de spatiu ca refugiu, un interior care isi protejeaza beneficiarii de agitatia exteriorului. Liniile drepte riguroase caracterizeaza interiorul, regasindu-se dispuse in diferite elemente, de la biblioteca din living, la tratarea peretilor cu lemn si corpurile de iluminat.

Un interior al carui concept de amenajare a pornit de la ideea de a crea un design elegant si atractiv, care sa transmita setimentul de confort si o stare de emotie pozitiva, amenajare realizata de arh. Octav Roman.

Lumina, vedere panoramica, spatii fluide, deschise. Acestea sunt cateva din atributele amenajarii semnate de arhitectectele de la City Project. Un interior cu linii moderne, minimaliste, intr-o cromatica usor sobra, cu o functionalitate bine definita, in care texturile si materialele au un rol important.

O amenajare care inglobeaza intr-un design modern finisaje si texturi elegante, cu accente de culoare, elemente ce dau interiorului o nota pretioasa, amenajare realizata de Miso Arhitects.

O casa care se ridica deasupra dunelor si stancilor plajei Roberg din Plettenberg Bay, se remarca dominand zona prin designul simplu, asemanator unei cutii cinematografice. Toate detaliile au fost gandite astfel incat privelistea oferita de ocean sa fie incadrata si valorizata din toate perspectivele cladirii, o locuinta proiectata de arhitectii de la SAOTA, www.saota.com.

Inspirati din convingerea ca imperfectiunea este frumoasa, si ca nimic si nimeni nu este perfect, designerii au creat piese uimitoare, imperfecte prin perfectiunea formelor, materialelor si cromaticii, dand nasterea astfel unor  spatii, unice, personale, pentru living si dining.

Culoarea intr-un spatiu genereaza sentimente si creeaza echilibru. Albul este expresia puritatii, a sperantei, a perfectiunii. Linii curate, elegante, texturi catifelate , in tonuri de alb, piese care se pot integra perfect in interioarele contemporane, induc un placut sentiment de relaxare si armonie, ce te poarta intr-o lume de basm. www.idhomeconcept.ro

A treia ca dimensiune din lantul de insule hawaiene, Oahu este insa cea mai vizitata – cu aproximativ 4,5 milioane de oaspeti anual, precum si cea mai populata – 900 de mii de persoane, aproape trei sferturi din locuitorii intregului stat. Cunoscuta si sub titulatura extrem de potrivita de „Loc de intalnire”, Oahu adaposteste capitala Honolulu, dar si puncte istorice de interes, precum Pearl Harbour si Palatul Jolani, vechea resedinta a regilor hawaieni. Posesoare a unora dintre cele mai frumoase plaje ale lumii, nu este de mirare ca Oahu este o destinatie predilecta pentru industria cinematografica, aici filmandu-se renumitul serial Lost. Iubitorii sporturilor extreme nu au nici ei de ce sa se planga, malul nordic fiind ales in fiecare iarna de surferii profesionisti pentru valurile sale monstruoase, unele dintre cele mai mari din Pacific.