AGENDA NEWS AGENDA

INFINITY G1 EDITION
DE LA TEKA

Teka prezinta noua linie de design in domeniul electrocasnicelor: INFINITY | G1 EDITION!

INFINITY | G1 EDITION prinde viata prin efortul combinat a doua branduri remarcabile: Teka si Italdesign Giugiaro, reunind experienta de peste 50 de ani a Italdesign Giugiaro, apreciata companie de design si inginerie auto si cunostintele vaste ale Teka in crearea de aparate electrocasnice.

Italdesign Giugiaro este o companie lider pe piata, fondata in 1968, care a proiectat, inspirat, dezvoltat si fabricat cele mai inovatoare solutii pentru industria auto si domenii conexe la nivel mondial, cum ar fi camerele foto Nikon sau motocicletele Ducati, precum si automobile pentru Lamborghini, Ferrari, Maserati si DeLorean Motor Company, printre alte marci renumite.

Este o editie inspirata de cele mai recente si emergente tendinte de design in materie de vehicule exclusiviste, bijuterii sau cea mai recenta tehnologie pentru dispozitive electronice premium, combinand nuante de negru mat si detalii de negru lucios cu accente de cupru pentru un finisaj incomparabil.

Aceasta linie de design depaseste liniile deja existente. Fiecare caracteristica inclusa este conceputa a fi fara cusur din punct de vedere tehnic si estetic, totul pentru a exprima profunzime si rafinament.

Combinatia de negru mat si lucios si tuse subtile de cupru ofera bucatariei tale un contrast puternic, o modalitate de a adauga distinctie si o aura moderna. Negrul mat continua sa isi puna amprenta in moda, decoratiuni interioare si chiar si in aparatele electrocasnice.

www.teka.com/ro-ro/