AGENDA NEWS AGENDA

ISH 2015

ish_bad_ps_032 (Custom) ish_bad_ps_024 (Custom)

Metropola germana Frankfurt a gazduit, intre 14 si 18 martie, o noua editie a ISH, cel mai important targ international dedicat amenajarii bailor, sistemelor de incalzire si surselor de energie neconventionala. La editia din acest an au participat nu mai putin de 2465 de companii care activeaza in aceste domenii si 198.000 de vizitatori de pe cinci continente.
Companiile producatoare de obiecte sanitare si produse ceramice pentru bai si-au expus cele mai noi colectii, care au constituit unul dintre punctele de atractie ale evenimentului. Tendintele de amenajare a salilor de baie au fost reunite sub numele Pop up my Bathroom. Printre standurile cele mai apreciate de vizitatori s-au numarat ale companiilor Apavisa, Gessi (ale caror produse pot fi achizitionate in Romania prin intermediul Osmyum, www.osmyum.ro) si Ceramica Althea (in Romania prin ID Home Concept Boutique, www.idhomeconcept.ro). Sub denumirea generica Freedom for the Bathroom, au fost prezentate variante de bai ideale, privind din perspectiva copiilor, a adultilor, a familiilor si a persoanelor de varsta a treia. Au fost organizate ateliere in cadrul carora arhitectii si designerii invitati au abordat probleme legate de planificarea si organizarea salii de baie si la care au putut participa vizitatorii prezenti la targ. Un alt eveniment care a atras atentia a fost „wall+floor”, care a reunit produse inovatoare si concepte pentru mobilier pentru podea si pereti.
ISH 2015 a organizat mai multe evenimente avand ca tema importanta economisirii apei, a folosirii resurselor de energie regenerabila, prezentandu-se exemple de eficienta energetica in cazul automatizarilor pentru cladiri si instalatiilor tehnice pentru cladiri.

Foto: Pietro Sutera/Messe Frankfurt