AGENDA NEWS AGENDA

Maison&Objet Asia

Ambiance_Munna_MOAsia2015_GS_002 (Custom)Singapore a gazduit, in prima jumatate a lunii martie, a doua editie a Maison&Objet Asia, eveniment caracterizat de acelasi spirit creator si sofisticat propriu si manifestarii pariziene, care se deruleaza in fiecare an in luna ianuarie. La aceasta editie a Maison&Objet Asia au participat 300 de companii din lumea intreaga, aproximativ o treime provenind de pe continentul asiatic.
Evenimentul a cuprins mai multe sectiuni, in centrul carora s-a aflat zona dedicata companiilor producatoare de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru amenajarea locuintelor, firme care au prezentat la targ cele mai recente creatii ale lor.
In cadrul Rising Asian Talents, 6 tineri designeri, companii de design sau studenti la facultati de profil au fost alesi de un juriu pentru a expune creatiile lor la Maison&Objet, fiecare provenind dintr-o tara din Asia. Acestia au fost: Abie Abdillah (Indonesia), Monica Tsang (Hong Kong), Outofstock (Singapore), Park Won Min (Korea), Poetic Lab (Taiwan) si Zhang Zhouji (Shanghai, China).
Titlul de Designer al anului 2015 a revenit lui Lyndon Neri si Rossanei Hu, de la Neri&Hu Design and Research Office.