NEWS AGENDA

MARATON DE BUSINESS TRAINING
PENTRU AFACERILE CREATIVE

8 ore și  9 masterclass-uri pentru pentru arhitecți și designeri

O zi ca un curs de business cu aplicații practice îi așteaptă pe arhitecți și designeri la Summitul aBC de Business Creativ. Alături de antreprenori de top din domeniu, experți în marketing și comunicare, pe parcursul a 8 ore de discuții și dezbateri aceștia vor primi instrumentele necesare pentru a-și demara sau dezvolta afacerea într-un mod sustenabil. Evenimentul face parte dintr-o serie de masterclass-uri care au ca obiectiv dezvoltarea industriei creative în România.

Vineri, 12 aprilie de la ora 12:30 timp de 8 ore, Summitul de Business Creativ aBC va reuni 150 de creativi și reprezentanți ai celor mai profitabile businessuri din arhitectură, design, specialiști în antreprenoriat creativ. Cu 18 specialiști, printre care Dorin Ștefan de la DSBA, poate cel mai cunoscut arhitect român, arh. Claudiu Ionescu de la RINO, arh. Raluca Șoaită, arh. Liviu Zăgan, ing. Marius Șoflete, arh. Sebastian Mîndroiu și alți 15 profesioniști în antreprenoriat creativ, participanții vor avea acces la secretele industriei și tacticile care modelează viitorul afacerilor creative.

Ideea de a creea un eveniment de o zi în care să găsești structurat informații concrete și esențiale pentru un business s-a conturat de la primele întâlniri cu antreprenorii creativi. Un sondaj la care au participat peste 1000 de astfel de antreprenori a evidențiat și nevoile concrete ale pieții, astfel că am conturat o zi întreagă unde abordăm subiecte variate, pornind de la expertiza antreprenorilor cu mai multă experiență, arhitecți, dar și consultanți financiari, profesioniști în comunicare și marketing până la exemple de bune practici care au generat afaceri profitabile și sustenabile. Astfel, summitul de Business Creativ aBC creează un context pentru creștere, învățare și networking de business, a precizat drd. arh. Armina Popeanu, fondator aBC – a Business of Creativity.

Summitul de Business Creativ va explora business-ul arhitecturii, strategii de comunicare, branding personal pentru antreprenorii creativi, training media, cum să te promovezi eficient ca și creativ, sau masterclass financiar adaptat industriei creative.

Mai multe detalii despre Summit-ul aBC aici: https://antreprenoriatcreativ.ro/abc-summit-in-business-creativ/