LIFESTYLE TIMP LIBER

Nuka Bistro. Soul. Wine.

Nuka Bistro este genul acela de local amenajat cu un singur gand in minte: sa fie primitor, confortabil, sa incante ochiul si inima. Un loc unde poti sa vii si cu prietenii, si cu partenerii de afaceri, si singur, cu laptopul, cu treaba sau pentru a te relaxa.

Ca si concept, amenajarea a plecat de la ideea de coltisor intim, de loc unde sa te retragi. Daca pentru proprietarul bistroului acest loc este reprezentat de casa bunicii si bunatatile pe care le pregatea (de altfel, de aici sau de prin podurile rudelor si prietenilor si targuri provin si obiectele de decor vechi, cu istorie), pentru designerul Gosho Stefanov este vorba de casa copilariei. De altfel, fotografiile din ramele vechi de pe pereti sunt chiar amintiri de familie, imagini cu bunici si strabunici, frati si surori, oameni dragi.

Astfel, amenajarea a cautat sa aduca in prim plan o atmosfera nostalgica si sa puna accent pe puterea amintirilor din copilarie. A rezultat un spatiu generos si intim, indiferent de vreme sau moment al zilei. Intri aici si uiti de tine, te simti ca acasa si nu-ti mai vine sa pleci.