NEWS AGENDA

SCOALA DE MESERII BEARD BROTHERS

Initiativa privata a asociatiei Beard Brother, autointitulata “cel mai nonconformist ONG din tara”, tinteste realizarea unei scoli private de meserii în Cluj-Napoca, ca alternativa pentru tinerii din mediile defavorizate sau cei ce doresc sa învete o meserie.

Scoala va fi realizata din donatii private de catre asociatia Beard Brothers, reprezentând al 13-lea proiect pe care îl desfasoara. Campania Scoala Beard Brothers beneficiaza de experienta si viziunea biroului de arhitectura Filofi si Trandafir Arhitectura. “Ne-am imaginat o scoala moderna, cu spatii de curs si ateliere flexibile, multifunctionale, ajustabile unei piete dinamice si unor nevoi variate, care sa stimuleze procesul de învatare si care sa aiba ambitia de a altera pozitiv perceptia comuna, populara a unei sali de curs”, au declarat arhitectii.

Beard Brothers este o asociatie non-profit responsabila de multe campanii, precum cele doua ambulante cumparate pentru SMURD sau înfiintarea serviciului de transport gratuit pentru persoanele cu dizabilitati.

www.beard-brothers.roabbschoola