LIFESTYLE TRAVEL

10 HOTELURI DE LUX
ÎN VIBRANTUL ȘI COSMOPOLITUL MILANO

Italia rămâne una dintre cele mai populare destinații turistice, atrăgând vizitatori din întreaga lume cu peisajele sale magnifice, istoria bogată, cultura vibrantă și deliciile culinare. De la orașele pline de istorie, cum ar fi Roma, Veneția și Florența, până la satele pitorești de pe coasta Amalfi sau din Toscana și orașele cosmopolite, cum este Milano,  Italia oferă o varietate de experiențe captivante pentru orice tip de călător. Indiferent dacă te bucuri de arta și arhitectura impresionante, te relaxezi pe plajele însorite sau te lași încântat de gastronomia delicioasă, Italia este mereu o alegere fermecătoare pentru o vacanță de neuitat.
Un paradis pentru iubitorii de modă și cultură, sofisticat, vibrant, cu o atmosferă cosmopolită și o viață animată Milano este o destinație plină de farmec și eleganță, care îmbină istoria bogată cu vibrația contemporană. Cunoscut drept capitala mondială modei și a designului, Milano strălucește prin clădiri istorice, piețe pline de viață, prin galerii de artă impresionante, prin casele de modă celebre și prin bucătaria italieneasca savuroasă.
În acest decor de vis, se află unele din cele mai luxoase și elegante hoteluri, care redefinesc standardele ospitalității, sub auspiciile luxului și ale designului. Fiecare dintre acestea oferă o experiență de neuitat, îmbinând rafinamentul clasic cu facilitățile ultramoderne, de la arhitectura elegantă la designul interior rafinat.

 

GALLERIA VIK MILANO HOTEL

Galleria Vik Milano – Townhouse Galleria este mai mult decât un hotel de lux – este și un muzeu privat ce găzduiește o bogată selecție de artă contemporană și design. Camerele, cu designul lor unic, expun opere impresionante și decoruri ce reflectă moștenirea artistică a frumoasei metropole  Milano. Carrie & Alex Vik, alături de arhitectul Marcelo Daglio, au reimaginat interiorul pentru a oferi o experiență de fabuloasa. Spațiile sunt îmbogățite cu lucrări de artă de la o varietate de artiști, majoritatea fiind disponibile pentru achiziționare.

info & foto:

https://galleriavikmilano.com/en/

FOUR SEASON HOTEL MILANO

Four Seasons Hotel Milano este un loc de relaxare unic, situat în inima capitalei modei. Această clădire istorică, din secolul al XV-lea, s-a transformat într-o oază de relaxare sofisticată, unde oaspeții se pot bucura de luxul și confortul oferit de camerele cu tavan înalt și de bucatele italiene autentice servite pe veranda spațioasă. După o zi plină de cumpărături și explorare a orașului, puteți să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile cu un masaj revitalizant în spa-ul modern și elegant al hotelului.

info & foto:

https://www.fourseasons.com/milan/

ARMANI HOTEL MILANO

La Armani Hotel Milano te vei bucura de o atmosferă de o eleganță rafinată, locul perfect pentru a porni in explorarea frumuseților orașului Milano. Hotelul te va cuceri atat prin designul si frumusetea sa, prin serviciile oferite, cat si prin vederea  asupra centrului istoric al orașului. Savurează experiența culinară la Armani Restaurant și bucură-te de serile de muzică live cu Bamboo Vibes.

info & foto:

https://www.armanihotels.com/it/hotels/armani-hotel-milano/

MANDARIN ORIENTAL HOTEL MILANO

Mandarin Oriental, Milano, cu sediul în patru clădiri elegante din secolul al XVIII-lea, aduce în inima orașului o combinație fascinantă de stil și design milanez. Situat la câțiva pași de Domul din Milano, hotelul oferă o experiență culinară excepțională la restaurantul Seta, premiat cu două stele Michelin și manageriat de celebrul chef Antonio Guida. În plus, oaspeții se pot relaxa în atmosfera plăcută a Mandarin Garden, o oază verde în mijlocul orașului. Spa-ul de 900 de metri pătrați completează experiența, oferind o varietate de tratamente de înfrumusețare, un centru de fitness și cea mai mare piscină interioară din centrul orașului.

info & foto:

https://www.mandarinoriental.com/en/milan/la-scala?src=loc.local_listing.momln.ggl

PALAZZO PARIGI HOTEL

O oază de lux în centrul orașului Milano, unul din hotelurilede 5 stele de top din Milano. Sub îndrumarea inspirată a arhitectei și proprietarei italiene, Paola Giambelli, te așteaptă un adevărat palat privat, cu pardoseli de marmură strălucitoare, o scară impunătoare și spații luminoase și pline de farmec., creând o atmosferă de neuitat.

info & foto:

https://www.palazzoparigi.com/

PARK HYATT MILAN

Locul unde te vei bucura de ospitalitatea italiană autentică în cele 108 camere și suite renovate, cu un design ce evidențiază detalii arhitecturale tipice milaneze, cu o  paleta de culori neutre se inspirate din Catedrala Duomo, simbolul principal al orașului.

info & foto:

https://www.hyatt.com/en-US/hotel/italy/park-hyatt-milan/

BULGARI HOTEL MILANO

La Bulgari Hotel Milano, designul spațiului se îmbină armonios cu atmosfera rafinată. Materiale prețioase precum marmura neagră, piatra din Vicenza și Afyon, teak-ul și stejarul creează o textură unică și o paletă cromatică subtilă. Situat în Via Gabba, clădirea din anii 1950 a fost recent reîmprospătată cu tapet crem și mobilier nou de la Antonio Citterio și biblioteci modulare B&B.

info & foto:

https://www.bulgarihotels.com/en_US/milan

EXCELSIOR HOTEL GALLIA

Excelsior Hotel Gallia este situat în centrul vibrantului Milano, capitala modei și a gastronomiei italiene. Construcția originală, un monument Art Deco, a fost inaugurată în 1932, iar o nouă turnătură modernă adăugată ulterior completează armonios designul. Cu camere luxoase, gastronomie de top și un spa de clasă mondială, hotelul oferă o experiență excepțională, fiind la doar câțiva pași de atracțiile milaneze și ale Italiei de Nord.

info & foto:

https://www.marriott.com/en-us/hotels/millc-excelsior-hotel-gallia-a-luxury-collection-hotel-milan/overview/

HOTEL PRINCIPE DI SAVOIA

Milano este un oras sofisticat si vibrant iar la Hotel Principe di Savoia, designul camerei te îmbie să te pierzi în autenticitatea vibrantă a acestui oraș elegant. Milano este un oraș mereu în mișcare, care inspiră explorare și inovație, fiind capitala modei și a designului. Un simbol al farmecului clasic și al spiritului sau, aflat în așteptare pentru a fi descoperit.

info & foto:

https://www.dorchestercollection.com/milan/hotel-principe-di-savoia

GRAND HOTEL ET DE MILAN

Grand Hotel et de Milan este împletit cu istoria culturală a orașului Milano încă de la inaugurarea sa, pe 23 mai 1863. Teatrul La Scala se află foarte aproape, oferind o scena primitoare pentru cei mai mari artiști care au strălucit pe această scenă. Verdi, Caruso, Callas și Nureyev au revenit aici de nenumărate ori. Fiind primul hotel din Milano cu servicii poștale și de telegraf, a devenit locul de întâlnire preferat de diplomați și oameni de afaceri.

info & foto:

https://www.grandhoteletdemilan.it/en/history.html