AGENDA NEWS AGENDA

BIFE-SIM – 19 – 23 septembrie 2015, la Romexpo

Doar o luna pana la cel mai important eveniment pentru piata mobilei din Romania!
BIFE-SIM – 19 – 23 septembrie 2015, la Romexpo

19 – 23 septembrie este perioada in care la Bucuresti se va desfasura cel mai important eveniment expozitional din sud-estul Europei dedicat sectorului mobilei – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM. Cu o luna inainte de deschiderea oficiala, evenimentul gazduit de Centrul Expozitional Romexpo se anunta spectaculos prin calitatea si varietatea ofertei si a ideilor puse in joc – produse cu forme inedite si functii multiple, servicii complexe pre- si post-vanzare, prezentari si concepte de marketing inovatoare si formule si compozitii de design interior ingenioase si atractive.

BIFE-SIM, vizitatorii in centrul atentiei

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM se anunta un eveniment echilibrat, caruia industriile autohtone de profil ii acorda o binemeritata atentie, pentru ca este deopotriva o sarbatoare si un prilej de testare a celor mai noi concepte de amenajare si produse.
Pana la aceasta data, BIFE-SIM promite sa fie platforma de lansare a noutatilor a aproximativ 300 de firme din Romania, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina si Ungaria.
Gazduit de sapte pavilioane expozitionale, ce totalizeaza peste 30.000 de metri patrati, BIFE-SIM 2015 este organizat conceptual in 6 saloane menite sa faciliteze accesul vizitatorilor la zonele care ii intereseaza in mod deosebit si sa le permita acestora alegeri informate si inspirate:

Si tot pentru vizitatori, am modificat programul de vizitare in intervalul 21-23 septembrie, cand ii asteptam intre orele 10:00 si 19:30!… Pentru ca vizitatorii – specialisti sau nu – vor fi in centrul atentiei tuturor celor care isi doresc ca BIFE-SIM 2015 sa fie o reusita!

BIFE-SIM, 5 zile de expozitie si o oferta de nota 10!

Cuvantul cheie la BIFE-SIM 2015 va fi „varietate” – manifestata in forme, stiluri, functiuni, materiale si idei. La BIFE-SIM veti descoperi piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esente autohtone – brad, fag, stejar sau cires s.a.m.d. – finisate cu vopsele si lacuri ecologice – majoritatea pe baza de apa – mobilier modern pentru locuinte chic, tapiterii cu piele naturala sau stofe moderne de excelenta calitate, confectii metalice speciale – cum ar fi balustrade de inox in combinatie cu sticla, lemn sau policarbonat – produse decorative din sticla sau piese de mobilier restaurate.

Oferta de echipamente, materiale tehnologice si servicii asociate nu va fi nici ea mai prejos!

Vizitatorii specialisti vor gasi la BIFE-SIM tehnologii de ultima generatie: centre de prelucrare numerica, agregate de aplicare a canturilor, agregate pentru taierea in pachet, masini de slefuit si calibrat, ferastraie circulare de formatizat si alte utilaje similare, accesorii moderne si materiale tehnologice cu randamente de utilizare si proprietati fizico-chimice superioare.

BIFE-SIM 2015, detaliile esentiale
Program de vizitare:
• 19 – 20 septembrie 2015 (sambata – duminica): orele 10:00 – 18:00
• 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri): orele 10:00 – 19:30
• Pretul unui bilet de acces: 10 lei / zi.

Despre eveniment

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM este cea mai importanta manifestare expozitionala din Romania dedicata industriei mobilei si sectoarelor conexe si este organizat anual de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo, avand ca partener Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).
La editia precedenta, BIFE-SIM a gazduit peste 325 de expozanti – producatori, importatori si distribuitori de mobila, echipamente si accesorii – din Romania si din alte 9 tari China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia si Ucraina, si a reusit sa atraga 23.422 de vizitatori din tara si strainatate.

Mai multe informatii despre eveniment la: www.bife-sim.ro