AGENDA NEWS AGENDA

BRADUTI DE CRACIUN ECO

 

Daca pe langa spiritulul Craciunului, va veti lasa cuprinsi si de spiritul ECO si veti renunta la bradul traditional, cu siguranta veti avea un decor unic de sarbatori.

Chiar daca bradul traditional, simbolul Craciunului, cel care ne umple casa cu mireasma lui, pare de neinlocuit, un brad realizat integral de noi, din materiale inedite, preferabil reciclabile si ingenios bricolate, ar putea sa ne aduca si mai multa bucurie.

Bradul impodobit poate fi reinventat in cele mai inedite moduri! Tot mai multe variante de decoratiuni sau chiar brazi atipici, creati din diverse materiale care sugereaza forma, culoarea sau uneori doar conturul pomului cu care am copilarit, au inlocuit bradul traditional.

Dincolo de semnificatiile simbolice, impodobirea  casei de sarbatori a devenit o problema de stil, asa ca, variante de mini-biblioteci, ce sugereaza forma bradului, sunt o forma atat de simpatica incat pot sta tot anul la tine acasa avand grija sa iti aminteasca de sarbatorile de iarna.

Materialele naturale precum lemnul, impletiturile vegetale, decoratiunile din panza, conurile de brad sau colectii de mici magneti, pot crea un tablou idilic.

Pentru cei care vor sa faca sarbatorile de iarna si mai speciale varianta unui brad creat in casa, cu imaginatie, este o provocare ce nu poate fi abordata decat impreuna cu cei dragi!

Foto: Shutterstock