LIFESTYLE TIMP LIBER

CAJU BY JOSEPH HADAD

Avand ca punct de plecare in amenajarea acestui spatiu dorinta lui Joseph Hadad de a recrea amintirile gastronomice ale copilariei, intr-o maniera moderna si creativa, potrivita tuturor gusturilor, propunerea echipei de designeri de la Grosu Art Studio este o braserie cu elemente europene tipice, in care cromatica si iluminarea ambientala fac aluzie la influentele nord-africane.

Fara a beneficia de un spatiu foarte generos, braseria este impartita in trei zone: zona centrala, care reuneste 14 mese sub un plafon curbat de lemn, zona din dreapta intrarii unde se poate urmari procesul de preparare al diferitelor preparate si zona de evenimente private, care reuneste sapte mese.

Stilul de amenajare respecta coordonatele unei braserii europene, cu mobilier iconic pentru specificul locatiei (scaune, mese, lustre sau lampi Edison). Prin cromatica se face aluzie la dunele de nisip si la condimentele Marocului – predomina nuantele de maro, bej si aramiu. Insertiile de plante echilibreaza paleta cromatica si duc cu gandul la oazele verzi din desert.

FOTO: Grosu Art Studio

DESIGN
Grosu Art Studio
Victor Grosu, Adrian Ianculescu
www.grosuartstudio.ro
www.cajubyjosephhadad.ro