LIFESTYLE TIMP LIBER

CARNIVALE FOOD MARKET
& BIUTIFUL DOWNTOWN

CARNIVALE FOOD MARKET

Din dorinta unei continuari permanente a festivalului Bucharest Street Food Carnival, pe care il organizeaza, cei de la Fratelli Grup si-au adaugat un nou brand in portofoliu: Carnivale Food Market, gandit a functiona similar marilor piete urbane din Londra sau Amsterdam.

Carnivale, Mihai Popescu

Deschis la parterul cladirii Timpuri Noi Square, Carnivale duce in interior atmosfera de festival, atat din punct de vedere al conceptului – mai multi vendori, din zone culinare diferite, mancarea nu se poate plati cash ci, similar marilor festivaluri, cu ajutorul unui card care se incarca cu suma de bani dorita -, cat si din punct de vedere al amenajarii semnate de echipa coordonata de designerul Mihai Popescu.

Carnivale, Mihai Popescu

Stilul este unul industrial, menit a scoate in evidenta adevaratele „vedete” reprezentate de vendori – MEATic by Adi Hadean, Camionetta, Japanos, Gattini, Zaitoone, Fratellini – si preparatele lor.

Caldura locului este data in principal de plantele care pot fi gasite in tot spatiul si de lumina, fie ea naturala sau artificiala, completate de tusele calde de rosu si galben si textura lemnului.

BIUTIFUL DOWNTOWN

Gandite impreuna, ca soarele si luna, Carnivale Food Market, propunerea „de zi” a celor de la Fratelli Grup, nu poate fi prezentat fara Biutiful Downtown, restaurantul marca proprie din zona „casual” care completeaza oferta culinara a food marketului.

Biutiful Downtown, Mihai Popescu

Biutiful Downtown este de fapt proiectul prin care cunoscutul si apreciatul restaurant Biutiful din Centrul Vechi al Capitalei a fost relocat in cladirea Timpuri Noi Square.

Realizat in acelasi stil industrial ca si restul amenajarii, stil care respecta pe deplin istoria locului, Biutiful Downtown surprinde insa pe alocuri cu elemente neasteptate, unele chiar din zona glam.

Biutiful Downtown, Mihai Popescu

Detaliile sunt la vedere, mobila are diverse stiluri, iar contrastul dintre elemente reprezinta sufletul amenajarii, mancarea fiind servita de exemplu in farfurii de metal, in timp ce bauturile se sorb din pahare de cristal.

FOTO:: Alex Ionita

DESIGN
TWINS STUDIO
Designer Mihai Popescu
www.twinsdesign.ro, www.uanderful.ro, 
www.fratellini.ro, www.fratelli.ro, 
www.biutiful.ro, www.portobello.ro