LIFESTYLE TIMP LIBER

JOSEPH BY JOSEPH HADAD

Reamenajarea restaurantului Joseph a avut ca scop alinierea designului locatiei la meniul fine dining pentru care restaurantul isi castigase renumele in randul publicului tinta. A rezultat o amenajare inclusa de site-ul de specialitate Archilovers.com pe lista celor mai bune proiecte ale anului 2018.

Spatiul relativ restrans a fost reorganizat pentru crearea senzatiei de interior grandios. Astfel, designul interior este marcat de forme somptuoase generate de ovale, elipse, linii sinuoase, curbe, atat in ceea priveste mobilierul, cat si in modul de finisare a peretilor.

Bogatia detaliilor este completata de nuante care au simbolizat dintotdeauna opulenta, luxul si grandoarea: visiniu, argintiu, ocru, verde si auriu.

Tablourile in stil baroc inspirate din opera unuia dintre cei mai remarcabili pictori olandezi, Jan Davidszoon de Heem, completeaza atmosfera sofisticata.

Lumina a fost concentrata pe masa, urmarind atat punerea in valoare a plating-urilor spectaculoase realizate in bucataria Joseph, cat si crearea unei atmosfere intime pentru clienti.

FOTO: Grosu Art Studio

DESIGN
Grosu Art Studio
Victor Grosu, Adrian Ianculescu
www.grosuartstudio.ro
www.josephrestaurant.ro