AGENDA NEWS AGENDA

CULORILE ANULUI 2021
PANTONE ULTIMATE GRAY
&PANTONE ILLUMINATING

 

Cele doua culori independente reprezinta o combinatie care transmite un mesaj de forta si speranta. Elementele diferite se imbina, punandu-se in valoare unul pe celalat, si exprima atmosfera culorii PANTONE a anului 2021.

Practica si pragmatica, dar in acelasi timp calda si optimista, combinatia PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating este una care reprezinta forta si optimism. Este povestea unei culori care caracterizeaza sentimentul de intelepciune, combinat cu promisiunea a ceva solar si prietenos.

Este vorba de un mesaj de fericire dublat de curaj. Melanjul dintre culoarea PANTONE 17-5104 Ultimate Gray si PANTONE 13-0647 Illuminating este aspirational si ne da speranta. Avem nevoie sa simtim ca orizontul se va insenina, este esential pentru spiritul uman.

In timp ce cautam modalitati de a ne incarca cu energie, claritate si speranta ca vom depasi nesiguranta din ultima vreme, tonurile curajoase ne satisfac cautarea vitalitatii.

PANTONE 13-0647 Illuminating este un galben aprins si vesel care sclipeste de vivacitate, un galben cald imbibat de energie solara.

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray este emblematic pentru elementele de forta si incredere, eterne, care furnizeaza o fundatie solida. Este culoarea pietricelelor de pe plaja si a elementelor naturale al caror aspect uzat pune in valoare capacitatea lor de a rezista testului timpului. Ultimate Gray te linisteste, promovand sentimente precum consecventa, rezistenta si calmul.

“Combinatia dintre rezistentul Ultimate Grey si vibrantul galben Illuminating exprima un mesaj de optimism dublat de curaj. Practica si consecventa dar in acelasi timp calda si optimista, combinatia de culori sugereaza tarie morala si speranta. Trebuie sa ne simtim incurajati si plini de speranta, este esential pentru spiritul uman”.Leatrice Eiseman, director executiv Institutul Culorii Pantone

Ridicandu-ne moralul, combinatia dintre PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 pune in valoare nevoia noastra de a fi vazuti, de a fi auzitI, nevoia de recunoastere. Este o combinatie de culori care este legata de intelepciune, inovatie si intuitie, care pune pret pe inteligenta, experienta si inspira regenerare, determinandu-ne sa gasim noi modalitati de intelegere si noi concepte.