AGENDA NEWS AGENDA

CHEF SORIN BONTEA, AMBASADORUL ELECTROCASNICELOR BOSCH IN ROMANIA

Bosch, unul dintre cele mai apreciate branduri de electrocasnice, are de acum un nou partener, Chef Sorin Bontea, ca ambasador de brand. Calitatea fara compromis, perfectiunea la nivel tehnic si fiabilitatea sunt doar cateva dintre valorile care au dat startul unei frumoase colaborari, ce pregateste numeroase proiecte si surprize culinare.

TEHNOLOGIE GERMANA, PERFORMANTA, INOVATIE

De generatii intregi, electrocasnicele Bosch simplifica viata de zi cu zi transformandu-se in ajutoare de nelipsit in casele din intreaga lume. Pentru Bosch, produsele cu „Tehnica pentru o viata’’ inseamna concentrarea pe nevoile consumatorilor, aflate in continua schimbare. Scopul oricarui produs este de a face viata considerabil mai usoara si de a ajuta utilizatorii in mentinerea unui stil de viata sanatos si echilibrat. Dezvoltarea continua a tehnologiilor, materialele de calitate superioara si designul modern al produselor, premiat la nivel international, reflecta cerintele consumatorilor si grija pentru mediul inconjurator.

Principiul Bosch, „Tehnica pentru o viata”, se aplica si in era transformarii digitale. Prin intermediul aplicatiei Home Connect, utilizatorii beneficiaza de o varietate de servicii: isi pot controla de la distanta electrocasnicele conectate la internet, au acces la informatii relevante si la o gama din ce in ce mai mare de servicii digitale suplimentare, disponibile in aplicatie.

“Cu o experienta dovedita in anii de activitate, Chef Sorin Bontea reprezinta foarte bine valorile brandului si este persoana potrivita pentru a transmite publicului larg placerea si bucuria de a gati, iar noi suntem incantati sa le oferim celor ce apreciaza calitatea experiente noi pentru inspiratie si starea de bine de acasa”, spune Irenne Wagner, Director de Marketing BSH Electrocasnice.

“Colaborarea cu Bosch a venit in mod natural pentru ca sunt un utilizator vechi al electrocasnicelor brandului, mi-au castigat increderea, iar campania desfasurata atat la nivel international cat si local este cat se poate de autentica. Cine nu isi doreste sa se simta „Like a Bosch” in caminul sau?! Ma bucur sa le pot recomanda oamenilor produsele pe care si eu le folosesc si care imi usureaza munca acasa”, completeaza Chef Sorin Bontea.

Pe parcursul parteneriatului, Chef Sorin Bontea va explora universul Bosch sutinut de cele mai iscusite ajutoare. Preparatele ce ii poarta semnatura vor putea fi realizate de oricine in propria bucatarie si reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa descopere tainele gastronomiei.

Marca Bosch este cunoscuta in toata lumea ca un simbol al calitatii superioare si al fiabilitatii.