LIFESTYLE TIMP LIBER

Fresh Kebab Bistro Timisoara

„Pofticiosii spun <<DA>>!”, aceasta este deviza localului timisorean, care-si intampina oaspetii cu preparate culinare din ingrediente de calitate, dar si cu o amenajare interioara calda si prietenoasa.

Foto: Robert David

Ideea proprietarilor de a pune pe picioare un bistro – nu un fast-food! – a fost inspirata de atractia romanilor fata de arta bucatariei turcesti. Amenajarea moderna, eleganta si primitoare este o invitatie la degustarea delicioaselor preparate culinare. Pregatit din ingrediente proaspete si impachetat in cea mai buna pida (pita), proaspat facuta chiar in bistro, Fresh Kebab-ul, produsul-vedeta, este un deliciu culinar bine ales pe gusturile pofticiosilor.

De retinut este faptul ca toate produsele contin ingrediente de cea mai buna calitate, sanatoase, aduse din import: carne HALAL 100%, rosii, salata iceberg, ceapa de apa, mozzarella, branza turceasca, dar si apreciatul iaurt natural traditional turcesc-Ayran.

Prin conceptul Fresh Kebab, intentia proprietarilor este sa fie prezenti la nivel national, deoarece proiectul se va dezvolta pe viitor in sistem franciza.

RECOMANDARI

De la un Fresh kebab cu pui, curcan, vitel si mozzarella, pida turceasca, Fresh durum, Fresh box cu orez, Fresh kebab la farfurie sau lacto-vegetarian, pida kebab pana la cel mai savuros humus cu lipie, meniul este bogat si diversificat, cu produse preparate din carne proaspata, paine facuta chiar la fata locului si igrediente aduse din import.

www.fresh-kebab.ro , contact@freshkebab.ro, 0732.433.444, Timisoara