LIFESTYLE TIMP LIBER

RESTAURANT LIVADA, CLUJ-NAPOCA

Restaurantul este gazduit de o cladire de patrimoniu din Cluj-Napoca, inconjurata de o gradina superba. Asa s-a nascut ideea ca, in amenajarea interioara a localului, sa se regaseasca elemente din livada. Designul a fost realizat de biroul Picktwo Studio.

Amplasarea intr-o casa istorica a conferit, inca din start, o nota de maiestuozitate restaurantului, dar, in acelasi timp, a impus un anume tip de amenajare interioara. Astfel, era limpede ca suprafata de 280 de metri patrati nu putea fi dotata cu materiale compozite sau de calitate indoielnica.

Intrucat restaurantul este completat de o gradina de dimensiuni generoase (1140 de metri patrati), proiectul designerilor a urmarit sa puna in valoare acest aspect prin transpunerea unor elemente din livada in designul interior (copacelul “ornat” cu zeci de leduri confera o nota ludica restaurantului). Acesta este motivul pentru care s-a folosit numai lemn masiv in amenajare, lemn antichizat, periat sau patinat, prelucrat cu foarte mare atentie.

Elementele decorative sunt inspirate din muzica si din viata de noapte a unui pub clasic – scotian. Tot din Scotia vine si pattern-ul utilizat pentru canapele si look-ul impunator al barului, piesa centrala a spatiului, vizibila înca de la intrare.

RECOMANDARI

Pe langa atmosfera calda din restaurant, terasa este un punct de atractie pentru cei care doresc sa se relaxeze cateva ore, fiind o oaza de liniste in inima orasului. Alte argumente pentru a alege Livada sunt meniul echilibrat si divers, care cuprinde o serie de produse purtand marca Chef Patrizia Paglieri, o selectie de vinuri bune si concerte live (exceptand vara).

www.restaurantlivada.ro,office@restaurantlivada.ro, facebook.com/restaurantlivada, telefon 0722.111.115