LIFESTYLE TIMP LIBER

Lord’s Pub, Oradea

Un grup pasionat de tineri, ajutat de designerul Cristi Serban, a facut eforturi mari pentru ceea ce avea sa devina un brand reprezentativ pentru oradeni. Lord’s a fost una dintre primele locatii care a dezvoltat, in Oradea, conceptul de local unde se poate imbina socializarea cu distractia, pentru o categorie de public educat.

Muzica a fost, inca de la inceput, nucleul care a format publicul si structura care a mentinut directia viitorului brand. Conceptul care a stat la baza amenajarii locatiei a fost de a se crea un loc unde sa simti o atmosfera primitoare, accesibila unui public cat mai larg, de unde si motto-ul care e afisat pe fundalul barului: “There are no strangers here. Only friends you haven’t yet met.

Designul interior a fost realizat dupa idei proprii si idei preluate din amenajarea irish pub-urilor autentice vazute in orasul Dublin, dar, in acelasi timp, s-a incercat a se crea si o identitate proprie, cu elemente ce definesc locatia pub-ului.

De-a lungul anilor, conceptul Lord’s si-a castigat titlul de pub unde se asculta muzica de calitate, astfel, sloganul sau a devenit “Best Music in Town”. Principiul de baza al playlistului Lord’s este muzica de calitate din diverse genuri: dance, rock, blues, precum si muzica anilor ’80-’90 sau chiar reggae. |n plus, Lord’s Pub este, in prezent, bine definit ca locatie premium Guinness, in care te simti extraordinar si esti tratat cu cea mai calda prietenie de catre cei de aici. Localul se bucura de renumele de a fi a doua locatie din Romania ca volum de vanzari de bere Guinness.

Pe scurt, Lord’s Pub este locul pe care trebuie neaparat sa-l bifezi daca esti oradean sau daca esti turistul care viziteaza Oradea.

RECOMANDARI

Publicul Lord’s este fara varsta! Tinerii aud despre faima Lord’s inca de mici si asteapta cu infrigurare momentul majoratului pentru a accesa o societate speciala – cu o anumita distinctie. Publicul Lord’s apreciaza o bautura buna, servita alaturi de prieteni care stiu sa se distreze si o muzica pe masura.

Lord’s Pub, www.lordspub.ro, lords@lordspub.ro, telefon 0733.961.221