agenda news agenda

IDEAL DÉCOR HOME

Inspira-te din cea de-a treia editie a albumului IDEAL DÉCOR HOME, unde gasesti cele mai noi tendinte in designul interior pentru amenajarea casei tale.

Living, colectii clasice

Mobilierul clasic celebraza desavarsirea muncii unor artizani, purtand emblema unei culturi nascute din traditie si creativitate. Lemnul, considerat inima fiecarei piese, capata forme si finisaje unice, adevarate opere de arta, ce transforma livingul intr-un decor teatral, opulent si elegant, dar confortabil si primitor in acelasi timp.

Living, colectii moderne

Interioarele moderne aduc in prim plan inovatiile tehnologiei, materialele primordiale lemnul, metalul, sticla, capatand astfel forme din ce in ce mai interesante, dar functionale si confortabile. Piesele de mobilier sunt concepute pentru spatii aerisite, luminoase, aflate intr-o continua conexiune cu natura.

Dining, colectii clasice

Straluciri metalice, broderii sofisticate, de o eleganta absoluta, se intrepatrund cu forme extravagante, cu valente contemporane. Intelegerea si interpretarea trecutului prin tehnologie si design, creeaza o tendinta care celebreaza frumusetea acestui stil atemporal.

Dining, colectii moderne

Piese de mobilier concepute cu un design discret si durabil, axate pe atentia la finisaje si materiale, ce infrumuseteaza  orice ambient din punct de vedere functional dar si estetic. Marmura, otelul, cristalul sunt cateva din finisajele folosite pentru un aspect unic si original al meselor de dining.

Bucataria, colectii clasice

Mobilierul clasic  respira acea eleganta rafinata fara a compromite in vreun fel functionalitatea contemporana. Create pentru cei ce prefera modele traditionale sau iubesc contrastele puternice, bucatariile clasice se adapteaza perfect interioarelor moderne, spatiilor deschise in care vor fi intotdeauna protagoniste.

Bucataria, colectii moderne

Tehnologie, inovatie si design, acestea sunt atributele unei bucatarii moderne. Noile colectii se remarca prin suprafete cu efecte cromatice si tactile unice, magia materialelor naturale fiind pusa in evidenta de efecte luminoase. Bucurati-va de bucataria secoluli XXI, conceputa sa reflecte personalitatea si stilul dorit.

Biblioteca & Birou

Designerii au conceput  biblioteci din elemente modulare, cu spatii goale si pline, la care se adauga insertii colorate, blaturi din piatra sau metal. De asemenea, au creat modele care pot actiona ca un perete despartitor intr-un spatiu modern, sau se pot combina cu televizorul sau semineul intr-un decor clasic, aducand alaturi de birou un plus de functionalitate spatiului de lucru de acasa.

Dormitor, colectii clasice

Stralucire si noblete, aceasta este filizofia dormitorului clasic, unde piesa centrala, patul, este pusa in valoare de accesorii si tesaturi, care vin sa intregeasca si sa sustina un interior elegant, intim si relaxant.

Dormitor, colectii moderne

O atmosfera calma, serena unde lumina naturala si liniile tonice, definesc un dormitor modern, conceput cu piese realizate din combinatii de materiele cat mai diverse.

Camere copii

Camerele pentru copii sI adolescentI sunt mai mult decat simple dormitoare, acestea devin spatii special concepute pentru a raspunde intr-un mod inovator nevoilor specifice, cu caracteristici relative interschimbabile pentru intimitate, odihna, studiu si joaca.

Dressing

Dressingul transforma conceptul traditional de depozitare si creeaza un refugiu personalizat. Fiecare obiect se potriveste in mod natural intr-un sistem flexibil de compartimentare ce permite crearea de nenumarate compozitii care respecta cu usurinta spatiul si ambianta in care este montat.

Baia, colectii clasice

Armonia dintre forme, finisaje si materiale este principalul protagonist al bailor clasice. Fiecare element seduce prin eleganta si stil invitand la relaxare, creand astfel ambiante bogate in emotie si culoare.

Baia, colectii moderne

Eleganta si acurateatea liniilor, unicitatea fiecarui produs ca design dar si ca functiune, acestea sunt elementele unei bai moderne. Starea de bine este cu siguranta ultima frontiera spre cautarea unei experiente bazata pe confort si relaxare. Baile moderne propun piese concepute pentru spatii deschise, bine iluminate, ce combina valoarea estetica cu inovatia si calitatile tehnologice ridicate.

Mobilier de exterior

O combinatie inteligenta de materiale, forme si culori caracterizeaza mobilierul de exterior pentru terase, piscine si gradini.Teak, ceramica, aluminiu, polietilena tesuta manual, sunt materialele folosite pentru a da un aspect original varietatii de forme si marimi, pentru un maxim de confort si relaxare.