agenda news agenda

Artistul decorator Gianni Zuccolo a deschis primul showroom in Bucuresti

Artistul decorator Gianni Zuccolo, care s-a impus, de ani buni, pe piata finisajelor decorative, a deschis de curand un showroom de prezentare, venind in intampinarea designerilor, arhitectilor, dar si a celor care doresc sa-si amenajeze locuintele. Toti gasesc aici solutii decorative realizate manual, prin tehnici speciale, specifice artistului: mobilier imbracat in microciment; pardoseala imbracata in microciment texturat, finisat cu rasina; diferite finisaje cu mai multe tipuri de texturi (relief, basorelief, cu desene, sgarafitto); perete finisati cu efect beton si corten; cuburi in microciment; tavane cu stucco; panouri cu efecte texturate. Nu lipsesc nici finisaje decorative mai simple, tip ghibli sau efect de matase, dar care sunt la fel de delicate si uimitoare prin imaginea pe care o creeaza.

Artistul Gianni Zuccolo are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, iar secretul adevaratelor opere de arta pe care le creeaza il reprezinta faptul ca foloseste tehnica marilor maestri din secolele trecute, pe care o imbina cu materiale vechi si noi, de cea mai buna calitate, care se adapteaza oricarui tip de exigenta.

Showroom Idea Decor, Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr 225 C, Bucuresti, Gianni Zuccolo, tel. +4 0744348176, facebook @giannidecor, site www.ideadecor.ro.