agenda news agenda

Inspira-te din noua editie IDEAL DECOR!

Inspira-te din IDEAL DECOR, cea mai buna revista de design interior din Romania! Descopera in noua editie cele mai noi tendinte de la Salone del Mobile, Milano, locul unde in fiecare an, timp de 5 zile, timpul se opreste pentru a face loc designului interior in cel mai pur sens al cuvantului, impletit cu creativitatea si inovatia. Regaseste accente stilistice in interioare semnate de designeri romani, vezi sugestii de ambientare pentru baia ta, plus alte subiecte de interes pe care te invitam sa le afli.

Salone del Mobile, Milano 2018, creativitate&inovatie

Salone del Mobile, expozitia de la Milano, un reper in domeniu, a surprins si in acest an prin diferitele abordari stilistice, prin piese noi, in forme organice sau clasice sofisticate, in cautarea puritatii si fanteziei transpuse in designul interior.

Elementul comun al tendintelor din acest an a fost recuperarea valorii narative a obiectelor, a abilitatii acestora de a spune o poveste si de a crea atmosfera, prin innobilarea lor cu esente nobile, finisaje pretioase si tesaturi fine.

Jovial, revigorant, neconventional, atributele unei amenajari purtand semnatura inconfundabilului designer Mircea Schlotter

O amenajare moderna ce emana echilibru prin armonia dintre forme, tehnologie si materiale, semnata de arhitect Cristi Serban

Clasic reinterpretat, amenajare semnata de designer Corina Saftescu

O locuinta ce reflecta o abordare contemporana a arhitecturii din Mallorca, integrata perfect in peisajul bucolic inconjurator, prin utilizarea formelor si materialelor inspirate de traditia locala. Amenajare arh. Philip Olmesdahl, Stefan Antoni, Tamaryn Fourie&Werner Lotz, SAOTA; design interior: ARRCC&RyS Architects, www.saota.com, www.arrcc.com, www.rysarchitects.com.

Baia, inovatie si arta. Fie ca optati pentru versiunea moderna, simpla dar bine echipata tehnologic, sau pentru o amenajare clasica, cu piese realizate cu rafinament si eleganta, trebuie sa tineti cont atat de aspectul estetic cat si de cel functional.

CEVISAMA 2018, trend report. Principalele tendinte din acest an , reflectand nelimitatele optiuni disponibile cand vine vorba despre placarea peretilor sau pardoselilor, pentru a crea decoruri originale si de impact.