AGENDA NEWS AGENDA

LONDON DESIGN FESTIVAL,
CELEBRAREA DESIGNULUI

Festivalul Designului de la Londra este unul dintre cele mai importante evenimente de design din lume ce expune unele din cele mai noi tendinte si inovatii din industria designului. Acesta aduna designeri, arhitecti, artisti, producatori si entuziasti ai designului din intreaga lume pentru a explora si celebra lumea designului. Recunoscuta pentru creativitate si inovatie, Londra continua sa atraga cei mai talentati oameni si cele mai bune companii din intreaga lume.

Prima editie a Festivalului a avut loc in anul 2003, beneficiind de o mare sustinere din din partea organizatiilor de design, educationale si guvernamentale. La 20 de ani distanta, Festivalul de Design din Londra intra intr-un nou deceniu, celebrand rolul sau in evolutia industriei designului, in multiplele compartimente ale acestuia, contribuind la reputatia Regatului Unit ca destinatie globala pentru afaceri, cultura si turism.

In cadrul festivalului Designului de la Londra 2023, in perioada 16-24 septembrie, au avut loc o serie de evenimente, expozitii, ateliere si discutii in diferite locatii din oras, care au acoperit diverse discipline ale designului precum design interior, design de produs, design grafic, design vestimentar.


Vizitatorii au avut ocazia sa descopere design de ultima generatie, noi artisti talentati si sa afle despre cele mai recente tehnologii si materiale din industria designului. Au existat oportunitati de a interactiona cu profesionisti din domeniul designului, de a participa la dezbateri si prelegeri sustinute de designeri renumiti si de a explora expozitii ce au prezentat cele mai bune creatii din domeniul designului.


Printre participantii la Festivalul de Design de la Londra s-a regasit si Casa de tapet VLAdiLA, care a lansat cu aceasta ocazie o noua colectie, care va scrie scrie povesti in casele iubitorior de frumos. “Pentru noi, London Design Festival a insemnat un targ atipic, cu si pentru oameni frumosi, nonconformisti si creativi. Ne-am simtit in largul nostru si am fost incantati sa vedem cu cat entuziasm a fost primita colectia pe care am prezentat-o, Una Lettera d’Amore.” – Oana Vladila, Casa de tapet VLAdiLA.

Foto: www.londondesignfestival.com , www.vladila.ro .