NEWS AGENDA

LOUIS VUITTON A LANSAT COLECTIA CRUISE 2024
PE ISOLA BELLA

In decorul idilic oferit de Isola Bella, inconjurati de mirajul stralucitor si de farmercul opulent al insulei,  Louis Vuitton a lansat spectaculoasa colectie Cruise 2024. Aceasta insula fermecatoare, cunoscuta pentru frumusetea sa baroca si flora luxurianta, a fost transformata intr-un adevarat paradis al modei. Impregnata de o bogata mostenire care transcede timpul, Isola Bella a oferit scenografia perfecta pentru lansarea acestei colectii.

Cu toate ca vremea capricioasa a impiedicat desfasurarea show-ului in aer liber, casa de moda a reusit sa-si prezinte colectia Intr-un cadru alternativ, pe continent. Cu toate acestea, modelele au defilat In locatia originala Inainte ca ploaia sa Inceapa, astfel Incat colectia a fost fotografiata in acest loc plin de magie, pe podiumul propus intial. Vedete precum Emma Stone, Alicia Vikander si Cate Blanchett au fost printre privilegiatii care au avut ocazia sa asiste la acest eveniment deosebit.

Colectia Cruise 2024 de la Louis Vuitton a fost inspirata de intrepatrunderea dintre lumea nautica si cea botanica. Siluetele elegante au fost invaluite de matasuri si broderii cu paiete, imitand solzii si miscarea apei, imprimeurile florale au surprins, iar liniile au devenit sculpturale, evidentiind creativitatea designerului Nicolas Ghesquière, care spune o poveste extraordinara prin aceasta colectie, cu multe influente, dezvaluind echilibrului dintre feminitatea contemporana si romantismul baroc, cucerind prin eleganta pieselor si spectacolul oferit.

 

LOUIS VUITTON, CRUISE COLLECTION 2024, https://eu.louisvuitton.com

Evenimentul de lansare a colectiei Cruise 2024 de la Louis Vuitton pe Isola Bella reprezinta unul dintre punctele centrale ale sezonului de prezentari a colectiilor croaziera. Casele de moda de prestigiu au ales locatii exotice si pline de farmec pentru a-si prezenta creatiile, iar Isola Bella a oferit fundalul perfect pentru fascinanta colectie Louis Vuitton.

Intr-un peisaj de poveste, Isola Bella a gazduit o intalnire intre moda de lux si natura spectaculoasa in frumusetea ei, creand o experienta care va ramane In memoria participantilor pentru mult timp de acum inainte.

Foto&video: https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/magazine/articles/women-cruise-2024-show#looks