AGENDA NEWS AGENDA

PERGOLA, LOCUINTA TA DE VARA

Prin simplitatea, frumusetea si  functionalitatea sa, pergola exprima dorinta omului contemporan de a se intoarce la origini, este conexiunea acestuia cu mediul inconjurator, cu natura.

Pergola devine o extensie a spatiului de locuit, un delimitator de zone si functiuni, un spatiu privat, personal, cu rolul de a te proteja de razele si caldura soarelui, reducand temperatura mediului dar lasand aerul sa circule. Pe scurt, pergola se poate transforma in locuinta ta de vara, fie ca vrei sa lucrezi in mijlocul naturii, sa citesti sau sa petreci momente relaxante impeuna cu familia sau cu prietenii.

In spatele formelor atemporale si universale ale pergolei contemporane, inspirate din geometria si puritatea arhitecturii vernaculare mediteraneene, se identifica dorinta omului de a se bucura de timpul liber si de natura pe tot parcursul anului.

Colectia prezentata, colectia PERGOLA de la GANDIABLASCO, se defineste ca o transpunere a verandei si a pergolei traditionale din lemn, adaptata nevoilor estetice si functionale contemporane.

PERGOLA CU 2 MODULE CU FLAFON DIN PANZA, PERETI LATERLAI SI PARDOSEALA DIN LAMELE FIXE

Marea varietate de module disponibile si versatilitatea lor fac din acest sistem de pergole modulare, un generator de spatii personalizate, care joaca un rol cheie in compozitiile exterioare, prin functionalitatea lor.

PERGOLA CU 2 MODULE CU PLAFON DIN PANZA SI LATERALE DIN LAMELE FIXE SI DRAPERII

Dincolo de componenta lor estetica, pergolele sunt recomandate pentru a crea locuri umbroase, in zone de trecere, terase, baruri, sali de mese, zone de relaxare. Combinatiile sunt multiple si se adapteaza cerintelor  fiecarei situatii, integradu-se perfect in armonia mediului exterior.

PERGOLA CU 2 MODULE CU PLAFON, PERETI LATERALI SI PARDOSEALA DIN LAMELE FIXE

Colectia de pergole prezentata ofera multiple posibilitatI de configurare, acestea avand o componenta estetica ridicata si ultrapersonalizabila, datorita finisajului, materialului si culorilor din tesaturi, structura si carcase.

PERGOLA CU TAVAN RABATABIL, CU PODEA SI PERETI LATERALI PERFORATI

Pe de o parte structurile arhitecturale liniare sunt realizate din aluminiu anoxidat natural, un material modern si rezistent, care aduce prospetime si lejeritate, disponibil in diferite culori, 20 de tonuri, de la alb la bronz si gri.

PERGOLA CU 2 MODULE DE PLAFON SI LATERALE DIN PANOURI CU LAMELE

Pe de alta parte, textilele utilizate ofera o gama de 74 de nuante, organizate in trei colectii tematice: Nautica, Soft si Warm.

PERGOLA CU PLAFON RABATABIL

Optiunile personalizate sunt cele mai inspirate, de la compozitii cubice camuflate in mediul inconjurator, cu tricromatica gri-lemn-maslin pana la combinatii in tonuri de alb si argintiu.

Produsele prezentate sunt disponibile prin ID HOME CONCEPT, www.idhomeconcept.ro, info@idhomeconcept.ro, tel. 0744.11.33.77.