AGENDA NEWS AGENDA

Parchetul dublu stratificat,
simbolul nobletei contemporane

Expresia nobletei si a calitatii, unic prin textura si designul sau, parchetul din lemn si-a pastrat  in timp pozitia de lider in domeniul pardoselilor, integrandu-se perfect in interioarele contemporane, indiferent de stilul de amenajare.

Tehnicile  inovatoare de finisare, au risipit mitul  ca podeaua din lemn este un produs fragil și greu de întreținut, transformand-o intr-un finisaj pentru pardoseala extrem de apreciat, atat pentru calitatile de ordin estetic ale acesteia cat si pentru rezistenta in timp.

CARACTERISTICI GENERALE

Parchetul dublu stratificat prezentat in continuare este fabricat din doua straturi pe baza de lemn din specii diferite, stejar si mesteacan, prin suprapunerea unui strat superior dur, cu rol de uzura, realizat din lemn masiv de stejar, cu grosimea de 5mm, peste un strat inferior, cu rol de suport de inalta performanta, cu masa volumica scazuta, elasticitate, stabilitate termica si higroscopicitate redusa, realizat dinntr-o placa multistrat de mesteacan cu grosimea de 9mm. Lemnul de stejar provine din exploatare forestiera, fiind o specie de foioase cu durabilitate mare fața de actiunea factorilor agresivi.

 

Noul parchet dublu stratificat, ideal pentru incalzirea prin pardoseala,  se produce într-o mare varietate de culori, dimensiuni si calitati. Parchetul dublu stratificat se fabrica cu muchii tesite (bizotate), cu profil nut&feder (lamba si uluc) pe toate laturile si se livreaza finisat cu baiț și lacuri acrilice, folosite pentru trafic intens.

 

Un atu al acestui tip de parchet este acela ca se pot produce in acelasi finisaj cu parchetul si placi customizate, dupa sablon, pentru placarea scarilor.

DOMENIUL DE UTILIZARE

Parchetul dublu stratificat se utilizeaza pentru pardoseli interioare, aplicat pe diverse suporturi, inclusiv pentru podele decorative, de trafic greu sau cu incalzire in pardoseala, pentru cerinte de performanta superioara, fiabilitate, confort termic si acustic, proprietati eco-sanogene.

Produsele prezentate sunt disponibile prin ID HOME CONCEPT, www.idhomeconcept.ro, info@idhomeconcept.ro, tel. 0744.11.33.77.