AGENDA NEWS AGENDA

PANDO,
DESIGN & INOVATIE

Pando (Inoxpan S.L.), cu peste 40 de ani de experienta pe piata electrocasnicelor, lider absolut in Spania pe segmentul de hote, cu prezenta pe pietele din vestul Europei,  ofera, pe piata romaneasca, probabil cea mai variata gama de hote: peste 90 modele, in diferite variante – de plafon, de acoperis, interne, intermediare, cu motoare cu puteri de pana la 3.400 mc/h, fiind in acelasi timp singurul producator care permite personalizarea mai multor modele de hote, in functie de preferintele clientului.

Experienta si expertiza Pando fac posibile solutiile personalizate, clientii putand crea hota perfecta pentru bucataria lor, prin intermediul optiunii de alegere a finisajelor, formei, dimensiunii si culorii hotei lor de lux. Compania Pando este experta in hote, produsele propuse avand cea mai mare putere de extractie, cu un nivel foarte scazut de zgomot. Cele 18 modele de motoare ecologice fabricate in Germania pot fi adaptate oricarei bucatarii si garanteaza o reducere maxima a nivelului de zgomot.

De-a lungul anilor, bucataria a devenit mai mult decat un loc de gatit. Bucataria moderna este o reflexie a stilului individual si estetic, tranformand gatitul si preparatul mancarii dintr-o necesitate, intr-un proces creativ. Asadar, devin tot mai importante electrocasnicele care combina estetica cu functionalitatea, iar electrocasnicele Pando (hote, plite, cuptoare, masini de spalat vase, vitrine de vin) combina toate aceste caracteristici.

La ora actuala, Pando ofera solutii integrale de electrocasnice pentru orice tip de bucatarie.

Cuptoarele si cuptoarele cu microunde au un design pur si elegant cu optiuni de gatire pentru orice reteta. Noua colectie de cuptoare Pando ofera modelele cu abur, cu autocuratare pirolitica sau modelul Top multifunctional, ceea ce ofera beneficiarului posibilitati nelimitate de gatire.

Plitele cu inductie sunt dotate cu cea mai buna tehnologie de inductie de pe piata europeana si cu un sistem AIRLINK inteligent de intercomunicare cu hotele Pando, transformand plita cu inductie Pando intr-un element indispensabil in bucatarie.

Pasiunea Pando pentru gatit este absoluta, atat in privinta hranei, cat si a bauturilor care o acompaniaza. Prin intermediul racitoarelor de vin Pando, compania ofera o solutie ideala pentru depozitarea, conservarea si afisarea celor mai bune sticle de vin. Un mariaj perfect intre eleganta si tehnologie pentru iubitorii de design si cele mai sensibile gusturi.

Beneficiile utilizarii produselor Pando sunt multiple. Este vorba, in primul rand, de functionalitatePando are cea mai variata gama de hote (plafon, de perete, incoporate, insula, decorative) si vitrine de vin. Pando este singura companie care poate personaliza anumite tipuri de hote (pana la 4 metri dimensiune) si in toate culorile din RAL. Se poate alege dintr-o paleta larga de motoare, de provenienta germana, cu putere cuprinsa intre 700 mc/ h si 3.400 mc/h. De asemenea, la hotele Pando, clientul poate alege, fara costuri, lumina calda sau rece si sistemul AIRLINK, care permite controlul hotei de pe plita.

Un alt avantaj al utilizarii produselor Pando este durabilitatea acestora – cand cumparam electrocasnice trebuie sa ne asiguram ca vor face fata unui mod de utilizare constant. Toate materialele utilizate de Pando sunt de o calitate ridicata, rezistente la socuri, zgarieturi, din inox AISI 304 in cazul hotelor, astfel incat ofera o perioada mai indelungata de viata.

Nu trebuie uitat nici avantajul legat de optiunea de personalizare, caci “departamentul tehnic Pando acorda clientilor suport in alegerea hotei ideale, pe dimensiunile dorite, cu design si finisaje personalizate si cu materiale care se potrivesc perfect in bucatarie, astfel incat sa creeze atmosfera dorita si sa puna in valoare mobilierul si, implicit, bucataria”, a declarant Rares Hategan, managing partner SC Premium Appliances SRL, distribuitorul autorizat in Romania al produselor Pando.

Eficienta energetica este un alt avantaj al produselor Pando – toate hotele au eficienta energetica A + / A ++ si A +++, gratie sistemului patentat SEC PLUS sunt foarte silentioase (36 db in cazul motorului de V.1050) si au o gama variata de motoare ECO, oferind astfel consum redus de energie si contribuind la reducerea amprentei de carbon.

Pentru a sustine toate cele de mai sus, Pando ofera in Romania garantie de 5 ANI pentru toate produsele sale.

Produsele Pando (www.pando.es) sunt comercializate in Romania in reteaua de kitchen specialists (Sibiu, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca), in showroom-urile proprii din Cluj-Napoca si pe site-ul www.premium-electrocasnice.ro.

Parteneriatul dintre Premium Appliances si Inoxpan S.L. (Pando) va oferi clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara hote unicat realizate manual, dar si posibilitatea de a executa la comanda hote in functie de dorintele clientului, la dimensiunea, cu designul si culoarea dorite.