LIFESTYLE TIMP LIBER

Reno Music Club, Deva

Proprietarul acestui bar din Deva si-a dorit ca el sa aiba, in final, atmosfera unui pub englezesc, de aceea amenajarea s-a realizat cu multa rabdare si atentie, iar pentru reusita proiectului au fost solicitati arhitectul Cristian Barna, designerul Corina Saftescu si compania de mobilier Art Wood.

Un loc unde poti asculta muzica buna, unde poti savura, impreuna cu prietenii, un cocktail sau un vin de calitate, intr-o ambianta care aminteste de barurile englezesti: simpla si, in acelasi timp, rafinata. Acesta este Reno Music Club din Deva, care, pentru a capata aspectul pe care-l are acum, a avut nevoie de un atent proces de amenajare, care s-a derulat pe parcursul a nu mai putin de trei ani. Poate fi caracterizat ca un bar clasic, dar care prezinta accente contemporane, gratie imbinarii armonioase dintre lemnul masiv si metal, care caracterizeaza interiorul.

Cei 350 de metri patrati de care dispune clubul au fost impartiti in mai multe zone, caracterizate de mobilier diferit, in ideea asigurarii confortului tuturor clientilor, iar aceste spatii sunt marcate de combinatii diferite de modele ale pardoselii. Este un element care confera dinamism spatiului, iar caramida de pe pereti si tavan, lasata la vedere, confera privirii o textura placuta, bogata. De remarcat faptul ca, pentru a se crea iluzia de inaltime, s-au folosit culori deschise, calde, prietenoase.

Fie ca e vorba despre banchetele confortabile, care invita clientii sa „uite” de ceas, ori de zona masutelor inconjurate de tabureti inalti, specifici barurilor, destinate unei gustari frugale, Reno atrage atentia prin calitatea exceptionala a pieselor de mobilier, realizate din lemn masiv si piele.

RECOMANDARI

Nu doar ambientul de inspiratie englezeasca are efect de magnet asupra clientilor, ci si preturile, care sunt pastrate la nivel… românesc. Pentru ca proprietarul merge pe ideea ca aceia care pasesc pragul Reno Music Club sa pastreze o amintire a unui pub de calitate, din toate punctele de vedere, si sa revina cu drag! Tocmai de aceea, sloganul barului este “Something different!”.
Reno Music Club, www.renomusicclub.ro, office@renomusicclub.ro , marketing@renomusicclub.ro,
facebook.com/RENOMUSICCLUB, tel: : 0745.770.008