agenda news agenda

SKETCH TO REALITY AWARDS, CASTIGATORII EDITIEI 2019

Brandul oradean Top Casa activeaza in Romania de 26 de ani, timp in care si-a asumat misiunea de a educa piata amenajarilor interioare si de a promova designul de calitate, realizat de specialisti. Concursul Sketch to Reality Awards a fost organizat de compania Top Casa tocmai pentru a rasplati creativitatea reflectata in proiecte de tip rezidential, comercial sau social. Dintre cei douazeci si doi de concurenti din Oradea, Timisoara, Cluj sau Bucuresti, s-au calificat in finala doisprezece.

Prima editie a concursului Sketch to Reality Awards s-a desfasurat in perioada mai-decembrie 2019, iar Gala de decernare a premiilor a avut loc pe data de 19 decembrie 2019. Premiile in valoare totala de 5000 Euro au fost oferite intr-un cadru select, in prezenta celor peste 70 de invitati.

Castigatorii primei editii sunt:

AIO – Premiul de Popularitate, cel mai apreciat proiect de catre public, care a avut posibilitatea de a vota pe www.topcasa.ro.

Premiul:  excursie pentru doua persoane in Egipt, Hurghada.

INDOO DESIGN – Premiul I, cel mai apreciat proiect de catre juriul competitiei, din care a facut parte si echipa Ideal Decor.

Premiul:  excursie pentru doua persoane in Jamaica Montego Bay.

La final a fost extras si un castigator din public, care a primit un week-end la Aquaworld Spa Budapesta.

Top Casa va continua in 2020 aceasta competitie. Cea de-a doua editie a Con-cursului Sketch to Reality Awards se va lansa in martie 2020 si se va desfasura pe o perioada mai lunga. Pentru mai multe informatii, accesati www.topcasa. ro/sketch-to-reality-awards-2019.