agenda news agenda

Tapetul ceramic, solutia perfecta

Colectia WIDE & STYLE a producatorului ABK Italia, disponibila prin Liv Art, este creata pentru a raspunde nevoilor arhitectilor si designerilor, iar gama extinsa de materiale variaza de la realismul efectelor de lemn, la produse minimaliste si contemporane si suprafete care reproduc eleganta marmurei si pietrei. Dimensiunile mari diminueaza perceptia imbinarilor de rosturi si dau frau liber creativitatii arhitectilor si designerilor de interior. Tapetul din colectia WIDE & STYLE poate fi folosit pe pereti in locuinte (bai, bucatarii, camere de zi si dormitoare), sau poate fi adaptat ca element distinctiv in proiectele comerciale (baruri, restaurante, magazine). De asemenea, se deschid noi oportunitati pentru fatadele exterioare.

Solutiile decorative sunt dezvoltate pentru a putea fi usor combinate cu intreaga gama de produse ABK, pentru o finisare perfecta a oricarui proiect. In functie de stilul si culoarea placilor decorative, machetele prezentate in catalogul WIDE & STYLE sugereaza cele mai potrivite materiale pentru a fi folosite la acoperirea peretilor si podelelor. Pentru a extinde aplicatiile potentiale ale portelanului, placile WIDE & STYLE sunt disponibile in doua versiuni: DIGIT, produs prin imprimare digitală de inalta definitie, si DIGIT +, in care imprimarea digitala este combinata cu un proces de coacere la aproximativ 800 ° C pentru ca suprafetele sa devina durabile chiar si supuse unor conditii extreme (soc termic, chimicale, umiditate).

Placile ceramice decorative sunt disponibile in urmatoarele formate: 120×240 (comp. 4 piese 60×120), 120×240 si 160×320 cm, cu o grosime de 7 mm.

www.livart.ro