NEWS AGENDA

VIVA MAGENTA, CULOAREA ANULUI 2023

Pantone Institute Color, compania de identificare, potrivire si comunicare a culorilor, principala sursa de informatie despre culoare, propune pentru acest an, intr-o perioada marcata de multe provocari in majoritatea domeniilor, Viva Magenta 18-750, culoarea anului 2023, o nuanta intrazneata de rosu, care combina intr-un echiliru uimitor, nuante calde si reci, o culoare ce reflecta puterea si vitalitatea necesare pentru a crea un viitor mai bun.

Viva Magenta 18-750, propusa de Pantone, este o culoare curajoasa, vibranta, exuberanta, ce transmite bucurie si optimism, scriind o noua poveste. O culoare puternica, un rosu purpuriu animat, inrudit cu carminul si zmeura intensa, o nuanta electrizanta, plina de viata, care se manifesta ca o declaratie remarcabila de independenta, incurajand experimentarea si libertatea de exprimare.

Putem spune despre Viva Magenta ca este o culoare suficient de indrazneata pentru a sparge tiparele, ramanand in acelasi timp accesibila si surprinzatoare intr-o mare varietate de contexte si aplicatii, o  culoare indrazneata care te uimeste cu vitalitatea si spiritul ei rebel, care se va regasi in toate domeniile de la moda, design interior si tehnologie.

www.pantone.com