AGENDA NEWS AGENDA

AMENAJARE CU AROME BAHICE
LA DOMENIUL BOGDAN

In amenajarea salii de degustare de la crama Domeniul Bogdan din Medgidia, judetul Constanta, conceptul propus de ATELIERO a urmarit crearea unui spatiu elegant pentru primire si asteptare, precum si o zona dedicata degustarilor de vin.

Pentru a realiza aceasta delimitare, s-a adaugat un element ingenios: biblioteci si expozoare de vinuri, realizate din lemn si marmura. Acest mobilier nu doar ca serveste scopului functional, dar se transforma intr-un element de design, de legatura si continuitate in ansamblul spatiului.

Punctul focal al salii de degustare este masa impresionanta din lemn masiv de stejar, cu o lungime de 5.60 metri, cu intarsii din corian, realizata de Atelier Vast. Aceasta capodopera de mobilier nu doar imbina estetica cu functionalitatea, ci subliniaza si mai mult eleganta si rafinamentul acestui spatiu dedicat degustarii vinului.

Fiecare element din amenajarea salii de degustare, de la separatorele ingenioase la mesele elegante, reflecta pasiunea pentru vin si arta lui, intr-un concept armonios intre traditie si inovatie.

Proiect realizat de ATELIERO, arh. Alex Ofrim, coautori: arh. Otilia Sorete Arbore, arh. Adrian Musat