NEWS AGENDA

ESENTA PIETREI NATURALE
IN COLECTIA RAW
DE LA PIATRAONLINE

 

Noua colectie de texturi RAW de la PIATRAONLINE dezvaluie caracterul unic al pietrei naturale, punand in valoare frumusetea incontestabila a naturii.

 

 

Colectia de piatra naturala cu texturi RAW spune o poveste despre frumusetea autentica a naturii, dincolo de timp. Pentru a crea colectia de texturi RAW, piatra naturala este prelucrata in asa fel incat sa scoata la suprafata frumusetea sa naturala, originala, folosind tehnologie de ultima generatie, care ne ajuta sa privim piatra dincolo de suprafata si sa descoperim natura in forma sa autentica, nealterata de trecerea timpului.

 


Astfel, finisajele RAW pun în valoare texturile unice ale pietrei, venaturile ce au stat ascunse milioane de ani, asimetriile fascinante care dau valoare fiecărei lastre. Noile finisaje sunt brute si rafinate, in acelasi timp, un paradox ce devine punctul de plecare pentru o paleta larga de proiecte de design. Frumusetea colectiei nu poate fi descrisa cu adevarat in cuvinte sau in imagini, asa ca cea mai buna solutie este sa fie vazuta in realitate, in showroom-ul PIATRAONLINE. Texturile, culorile si venaturile pietrei naturale din colectia RAW ofera o experienta senzoriala unica.

 


Spre deosebire de finisajele clasice, perfect lustruite, pline de stralucire, finisajele pline de forta, robustete și asprime ale, colectiei RAW ofera un aspect contemporan, ultramodern fiecarei amenajari.

 


Piatra naturala este elementul care exprima forta si frumusetea naturii in designul interior sau in arhitectura. Fiecare placa de piatra poarta in ea o poveste veche, scrisa de milioane de ani de evolutie si schimbari. Cand atingi o suprafata de piatra naturala, simti vibratia trecutului si conexiunea cu natura. elementele primordiale.

 


Piatra naturala este o amintire a naturii brute si o marturie a frumusetii nealterate de trecerea timpului. Cu fiecare placa de piatra, se creeaza o legatura speciala intre om si natura, intre trecut si prezent, intre simplitate si eleganta, impregnand un caracter unic spatiului.

 


Astfel, fiecare proiect in care se regaseste piatra naturala devine o calatorie in timp, o poveste, in care simturile sunt stimulate de texturile vibrante. Este ca si cum spatiul prinde viata si respira prin intermediul acestui element ancestral. Cu fiecare placa de piatra, se creeaza o legatura speciala intre om si natura, intre trecut si prezent, intre simplitate si eleganta.
Piatra naturala in designul interior nu este doar o alegere estetica, ci si o declaratie emoționala care conecteaza sufletul cu esenta autentica a naturii.

 

Descopera colectia privata RAW Collection, dedicata exclusiv proiectelor statement de arhitectura si design interior. Stabileste o intalnire cu unul din consultantii PIATRAONLINE sau viziteaza showroom-ul din Str. Aleea Teisani nr. 137A , sector 1, Bucuresti. Daca esti arhitect sau designer, poti trimite un mesaj la adresa arhikit@piatraonline.ro , pentru a solicita mostre si texturi in studioul tau sau direct pe santier. Cu RAW Collection de la PIATRAONLINE, aduci esenta naturii in proiectele tale.

Mai multe informatii pe www.piatraonline.ro/colectia-raw