AGENDA ART AGENDA

FUZIUNEA DINTRE
DESIGN INTERIOR SI ARTA PLASTICA

Un nou eveniment in sfera artistica, Fuziunea Contrastelor, are la baza un concept prin care isi propune sa creeze o legatura vizuala complexa intre mobilier si arta plastica, unindu-le intr-un singur plan. Veti regasi in acest context, viziunea unica a fiecarui artist asupra incadrarii artei in spatiul ambiental.

ALTER EGO BY MAGDA MOROZAN

Prin panotarea lucrarilor, artistii armonizeaza cele doua planuri punand in valoare obiectele de arta plastica impreuna cu obiectele de design, astfel incat sa genereze juxtapuneri estetice rafinate. Astfel,  propun solutii de bun gust pentru armonizarea anumitor spatii ambientale personale. Folosind tehnici si stiluri diferite, autorii pun in valoare atat mobilierul expus, cat si lucrarile lor, astfel incat vizitatorul sa traiasca o experienta unica.

PLASTIC BY MAGDA MOROZAN

Rezultatul este o creatie ambientala in care artistul isi pune ampreta, realizand o legatura complementara intre pictura, grafica, fotografia experimentala  si designul de interior, preocupare permanenta care a traversat istoria omenirii intr o nevoie imperioasa de armonie si echilibru. Vizualul este o componenta puternica, prezenta in viata noastra care ne influenteaza puternic starile si trairile interioare.

WHITE BY MAGDA MOROZAN

Magda Morozan este unul din artistii prezenti in cadrul expozitiei. Absoventa a Universitatii Naţionale de Artă – Bucureşti, Magda a debutat in Uniunea Artistilor Plastici din Romania in anul 2004 si a participat constant la Saloane Nationale si Internatioanle si la expozitii de grup. A avut o serie de expozitii personale in aceasta perioada iar in anul 2017 a obtinut Premiul I al UAP, la Bienala de Miniatură Textilă.

“Cred ca legatura dintre spiritual si material se relizeaza mai degraba prin joc si experiment, prin intamplare si intuitie si ma bazez pe aceste ingrediente in ceea ce fac. Am cautat de fiecare data sa ma exprim intr-un limbaj plastic personal, care sa reflecte cat mai fidel crezurile mele artistice.” Magda Morozan

Expozitia este deschisa in perioada 26 iulie – 15 august, str. Paris 14 A.

Mai multe informatii www.instagram.com/magdamorozan