DECOR

BUCATARIA, INTRE DESIGN SI TEHNOLOGIE

Bucataria devine un spatiu inteconectat, multifunctional, care s-a adaptat dinamicii vietii contemprane, un spatiu in care dotarile si tehnologia au un rol important, dar designul ramane un element fundamental, sporind placerea de a-ti petrece timpul in aceasta zona a casei.

1. Cuvantul de ordine al acestei bucatarii este profesionalismul si rigoarea compozitionala, ingredinete necesare pentru a putea respecta linia de preparare a alimentelor: spalare, taiere si gatit, ca intr-o adevarata bucatarie profesionala. Amenajare Scavolini, www.scavolini.com.

2. O bucatarie in stil contemporan, care se reinventeaza, o punte de timp si un portret care ne conduce imaginatia de la tonurile traditionale la culorile din zilele moderne. Colectia Intarsio demonstreaza ca nu exista altceva decat o linie subtire intre bucataria contemporana si designul Intregii case. Amenajare Cesar, www.cesar.it.

3. Cu un design extrem de contemporan si atractiv, o gama larga de finisaje, Mia devine o bucatarie care se potriveaste stilului de viata actual, subliniind caracterul sau metropolitan si versatil, in continua evolutie. Amenajare Aran Cucine, www.arancucine.it.

4. O amenajare dinamica si deschisa, cu spatii de locuit primitoare, cu un design minimalist, urban, arhitectural si flexibil. Bucataria CHARME 37 consta in elementele in plan deschis care pot fi aranjate dupa bunul plac, oferind modelului un aspect puternic, formal si extrem de personal. Amenajare Febal, www.febalcasa.com.

5. O bucatarie conceputa In jurul unei insule cu un top imens din marmura . Marmura Xglass , combina calitatile sticlei, rezistenta cu atractia unui material natural precum marmura, Intr-o compozitie contemporana, cu o viziune durabila si eficienta. Amenajare Lago, www.lago.it.

6. Caldura si tonurile de lemn sunt sarbatorite intr-o colectie exclusiva care imbina perfect designul excelent si materialele de calitate. Un gust neobosit pentru frumos, care ascunde o mare modernitate In tehnologiile aplicate, fac din aceasta bucatarie, o piesa de patrimoniu. Amenajare Lube, www.cucinelube.it.

7. Pretioasa si luminoasa, ca o emotie, cu nuante delicate si materiale placute la atingere, aceasta bucatarie moderna se integreaza perfect In stilul urban. Imbunatateste si personalizeaza fiecare spatiu, datorita combinatiilor inedite si a accesoriilor elegante. Amenajare Veneta Cucine, www.venetacucine.com.

8.Romantica si rafinata, aceasta bucatarie este conceputa pentru a se potrivi oricarui spatiu si pentru a satisface toate nevoile. Trecutul si prezentul se imbina intr-un amestec perfect de traditie si inovatie, farmecul sau ramanand neschimbat. Amenajare Creo, www.creokitchens.it.

9. O amenajare atemporala, cu sistemul de bucatarie Xila, ce a marcat o etapa importanta in designul italian, fiind primul model conceput cu usi fara maner. Un proiect arhitectural care satisface cerintele de modularitate, tehnologie si flexibilitate. Amenajare Boffi, design Luigi Massoni, www.boffi.com.

10. O compozitie modulara, dotata cu o insula, s-a nascut pentru a exprima la maxim potentialul unei bucatarii din materiale neconventionale. Proiectul Imbina finisaje exceptionale ca marmura, sticla, rafturi realizate din aluminiu. Amenajare Dada, www.dada-kitchens.com.

Material realizat de Diana David