DECOR

VIATA IN AER LIBER

Cat de placut este sentimentul de libertate pe care il traim in mijlocul naturii, inconjurati de parfumul florilor purtat de adierea vantului si de cantecul pasarilor. Si ce bucurie simtim  cand natura se trezeste la viata, totul inverzeste si infloreste, intr-un freamat continuu, intr -o explozie de lumina si energie, aducad o stare de bine.

Pentru ca vrem sa ne bucuram de libertatea pe care o regasim in mijocul naturii, gradina si terasa devin spatii in care petrecem mult timp, o buna parte din an, transformandu-se intr-o adevarata locuinta de vara. Si pentru ca amenajarea acestora devine o prioritate, propunem cateva piese indispensabile  pentru dotarea spatiului exterior,  pentru bucataria de afara si pentru zona de relaxare, piese care sa creasca confortul si sa dea noi valente acestuia.

1.Bucatarie pentru exterior Atelier 25, Abimis, abimis.com realizata integral din otel inoxidabil, complet echipata si accesorizata, contine mai multe module de depozitare plus un frigider incorporat. Blatul include zona de gatit cu un gratar si o chiuveta, care datorita capacelor special proiectate pot fi transformate in suprafete de lucru.

2. Bucatarie pentru exterior Modul Nova, modulnova.com, realizata din otel inoxidabil acoperit cu piatra Piasentina, rezistenta la intemperii si schimbari de temperatura, contine doua zone pentru depozitare, un racitor de vinuri, o masina de gheata, o zona pentru spalat, un grill, un cuptor pentru pizza, o friteuza si o plita cu inductie.

3. Bucatarie pentru exterior Boffi AH01, boffi.com , realizata din otel inoxidabil plus o masa din lemn Iroko, contine trei zone: de gatit, de spalare si de lucru. Poate include si un carucior pentru servit. Atuul bucatariei este placa profesionala pentru gatit Teppanyaki, cu performante remarcabile in prepararea hranei.

4. Bucatarie pentru exterior Tikal, Talenti, design Nicola de Pellegrini, talentispa.com , cu un design inspirat din arhitectura mezoamericana si structura realizata din Magnesit, poate contine mai multe module, dispuse in compozitii diferite, ce includ zone de depozitare, zona de spalare, de gatit si racitor pentru bauturi.

5. Bucatarie pentru exterior Norma, Roda, design Rodolfo Dordoni, rodaonline.com , o bucatarie modulara si versatila, cu o structura independenta, adaptabila la diferite spatii si dimensiuni. Include un modul cu chiuveta si unul cu plita la care se poate adauga o peninsula, ca o extensie a zonei de lucru sau de servit masa.

6. Compozitie colectia Komodo, Nardi, design Raffaello Galiotto, nardioudoor,com , o colectie modulara inspirata de natura si de forma si conectarea ramurilor, extrem de versatila, putand fi customizata in functie de spatiul disponibil, preferintele si nevoile beneficiarului.

7. Compozitie sezlong Jalamar, Missoni, design Cristiano Magnoni, missoni.com, o piesa moderna ce se poate adapta cu usurinta in orice spatiu, rezistent si confortabil, cu o structura solida reglabila si o gama variata de tapiterii.

 

8. Compozitie colectia Cannole Emu, design , Anton Cristell&Emanuel Gargan, emu.it , un sistem modular de canapele cu design contemporan, structura din otel, perne mari si confortabile, intr-o gama variata de tapiterii.

9. Compozitie colectia Charme, Roberti Rattan, design Antonio de Marco, robertirattan.com , cu linii elegante si inovatoare, cu accent pe forma curbata a spatarului pieselor, care se adapteaza perfect anatomiei corpului, asigurand un confort uimitor.

10. Sezlong Folly, Magis, design Ron Arad, magisdesign.com. La limita dintre piesa de mobilier si opera de arta, Folly exprima ambele concepte in dinamica sa, cu o forma fluida, organica, inspirata de natura, -se integreaza perfect in orice ambient contemporan.

Material realizat de MAM