DECOR

DININGUL, PERSONALITATE SI STIL

Diningul este conceput in jurul unei mese, ca un spatiu unic, dedicat mai degraba meselor formale in familie sau cu prietenii, reflectand personalitatea si stilul de viata al beneficiarului. Elemente de design, de la texturi si finisaje pentru pereti, lumini, decoratiuni si opere de arta dau eleganta locului de luat masa. Iar un spatiu frumos alaturi de un meniu memorabil, vor impresiona cu siguranta familia si prietenii.

1.Un dining modern In care accentul se pune pe masa Mellow. Doua elemente opuse se imbratiseaza intr-o curba sinuoasa pentru a crea o piesa de design sofisticata si exclusivista ce confera spatiului In care este asezata grandoare si naturalete, intr-un joc perfect de echilibru. Amenajare, Bonaldo, design Bartoli Design, www.bonaldo.com.

2.Designul liniar si rafinamentul sunt semnele distictive ale acestui dining. Piesa centrala, masa, este un obiect extrem de sculptural, ce ne aminteste de origami japonez, datorita picioarelor solide cu insertii din poliuretan care se pliaza. Amenajare Molteni, design Patricia Urquiola, www.molteni.it.

3. Armonia formelor, a finisajelor si a materialelor folosite, este atuul acestui dining contemporan, conceput pe tema convivialitatii din jurul mesei. Baza atemporala si iconica este o caracteristica distinctiva a mesei Bridge, studiata in cel mai mic detaliu pentru un maxim de confort. Amenajare Bontempi, www.bontempi.it.

4.Un decor minimalist, cu o estetica linistitoare, ce prezinta reminescente clasic-moderne, cu un aer contemporan. Liniile minimaliste care contureaza masa  Penthouse si picioarele sale conice creeaza un echilibru perfect intre dinamism si inalta tehnologie. Amenajare Minotti, design Rodolfo Dordoni, www.minotti.com.

5.Un joc unic si original de forme, materiale si culori personalizeaza dupa preferinte zona de luat masa. Pe langa piesa centrala, masa, exista si bufetul, un clasic al depozitarii, extrem de transversal, care poate fi reinterpretat in functie de spatiu si dorinte. Amenajare Lago, design Daniele Lago, www.lago.it.

6.Proportiile mesei, care este ingusta si lunga  pentru a respecta dimensiunea naturala a trunchiurilor, invita la o noua convivialitate intima, in timp ce crapaturile expuse si nodurile cu gresie subliniaza poezia acestui frumos lemn traditional care capata o viata noua si devine contemporan. Amenajare Porro, www.porro.com.

7.Petrecerea timpului in jurul mesei cu familia si prietenii se Intampla in mod regulat. Masa Tudor, este piesa centrala a adunarii si este primul pas spre a aduce bucuria si distractia in spatiule de locuit. Amenajare Tomasella, www.tomasella.it.

8.Tonurile neutre ale amenajarii sunt special gandite, astfel Incat lumina si culorile pieselor de mobilier se pot amesteca pentru a crea o armonie de calm si seninatate. Piesa centrala, masa Spiga, cu o linie eleganta, cu o baza solida din otel inoxidabil, te transpune Intr-un decor modern. Amenajare Calligaris, design e-ggs, www.calligaris.com.

  1. 9. Un varf minimalist se sprijina pe o baza sculpturala formata din doua coloane inspirate din agora greaca, rezultand o masa spectaculoasa ce mobileaza zona de luat masa. Un dining original, cu o abordare contemporana plina de rafinament . Amenajare Ditre Italia, design Daniele Lo Scalzo Moscheri, In Romania prin ID Home Concept, www.idhomeconcept.ro.

  1. Adaugati un stil captivant unei zone de luat masa moderne cu masa Tyron Masterwood de Cattelan Italia. Unghiurile ascutite ale designului In X contrasteaza cu curbele blande de pe partea superioara din lemn, creand un produs unic. Datorita topului spatios, intreaga familie se poate aseza la masa confortabil. Amenajare Cattelan, design Paolo Cattelan, www.cattelan.com.

Material realizat de Diana David