ARHITECTI&DESIGNERI

TESTIMONIALE ID BOOK ANIVERSAR
CE SPUN DESIGNERII & ARHITECTII

Descoperă părerile designerilor și arhitecților despre albumul aniversar IDEAL DECOR BOOK , declarații ce dezvăluie pasiunea, creativitatea și inovația din spatele fiecărei pagini, o reală sursă de inspirație pentru cei pasionați de design interior, dar si pentru cei care sunt în proces de amenajare sau decorare a locuinței.

 

Designer Corina Saftescu

Într-o perioadă în care piața este inundată de randări care rar se transformă 100% în realitate și în care AI generează imagini neverosimile, IDEAL DECOR face un pariu reușit, pe creativitatea cu corespondență în lumea reală.

Fiecare IDEAL DECOR BOOK este o celebrare a muncii designerilor, arhitecților  și a fotografilor de interioare, echipa fără de care lucrarea nu va fi pusă în valoare și nu va ajunge la publicul său.

Odată cu aparitia proiectului nostru în IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR de 20 de ani, suntem fericiți să continuăm o colaborare, care acoperă o bună parte din aceste două decade, prin care munca unor profesioniști extrem de talentați ajunge la cititorii iubitori de interioare și exterioare, de nivel internațional.

Felicitari si mulțumim IDEAL DECOR!

Designer Corina Saftescu

 

Arh. Sorana Leru

Albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR este unul dintre puținele repere de pe piața de profil pentru pasionații de design interior. Faptul ca adună sub coperta sa cele mai apreciate proiecte de amenajare din ultimul an, designeri și arhitecți cu experientă, și pune în valoare lucrări realizate cu atenție la detalii, produse premium și servicii de calitate, reprezintă cea mai utilă resursă pentru cei care caută inspirație în acest domeniu.

Arh. Sorana Leru

 

Designer Natalia Berezovskaia

Albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR este cel mai mare GHID al celor mai frumoase amenajări  din România cu care ne putem mândri. Pe lângă proiecte, albumul cuprinde și articole cu cele mai actuale subiecte din domeniu. Indiferent dacă ești designer sau arhitect ori pur și simplu iubitor al frumosului, acest album te va inspira, așa cum m-a inspirat și pe mine.

Felicitări și mult succes IDEAL DECOR!

Designer Natalia Berezovskaia

 


Designer Oana și Dragoș Vlădilă

Albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR  este un must-have în colecția pasionaților de design interior care își doresc  să se înconjoare de frumos și de inspirație. Este compania perfectă pentru cafeaua de dimineață, fiind, totodată, o lectură profund educativă, plină de povești inspiraționale despre cei care au făcut un stil de viață din a crea artă în mijlocul căreia se poate trăi.

Designer Oana și Dragoș Vlădilă

 

Arh. Bogdan Bej

Nimic nu bate informația scrisă, hârtia tipărită cu idei, fotografii și experiențe. Pentru mine, revista IDEAL DECOR adună la un loc o sumedenie de povesti iar fiecare birou de design, cu proiectul său, reprezintă un context unic pe carec îl parcurg cu drag de fiecare dată și îmi imaginez cum a fost procesul care a dus la acel rezultat frumos.

Suntem mândri că facem parte din povestea IDEAL DECOR!

Arh. Bogdan Bej

 

Arh. Mirela Petrina

Albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR este locul unde designerii și arhitecții își spun povestile  prin intermediul proiectelor pe care le-au realizat, iar noi ne bucurăm să facem parte din această experiență inedită. Este o adevarată sursă de inspirație pentru cei care iubesc frumosul în toate formele pe care ni le oferă designul de interior.

Felicitări și mulțumim IDEAL DECOR!

Arh. Mirela Petrina

 

Interior Designer Corina Iovan

ALBUMUL IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR, un “must” pentru profesionisși și pentru pasionații de design interior intrucât reprezintă atât o sursă valoroasă de inspirație, precum și apartenența la o comunitate de arhitecți și designeri de interior în permanentă dezvoltare.

Aici veți regăsi cele mai recente și apreciate proiecte din România, tendințe în design, dar și articole relevante.

Am regăsit cu mare bucurie proiecte care surprind atât estetica, cât și funcționalitatea spațiilor, factori care aduc valoare spațiilor în care trăim și ne îmbunătățesc calitatea vietii.

Bucuroși că suntem parte din povestea IDEAL DECOR!

Mult succes pe viitor IDEAL DECOR!

Interior Designer Corina Iovan

 

Designer Raluca Sita

Ne aflăm într-o realitate în care imaginea se consumă în secunda în care este vizualizată, dar o pagină tipărită a albumului ID BOOK ANIVERSAR poate reprezenta o incursiune în lumea designului interior, oferind posibilitatea de a analiza cu atenție ceea ce vezi. Îți oferă timp să înțelegi că în spatele unor imagini stau momente de creație, studiu intens și analiză, perioade lungi de implementare, implicare și eforturi, care au condus la colaborări reușite între beneficiari și profesioniști.

Din perspectiva mea, IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR impresionează prin colecția sa excepțională de amenajări. Fiecare pagină este o călătorie vizuală plină de inspirație, cu imagini de înaltă calitate ce surprind detaliile subtile din universul designului interior. Albumul oferă o varietate de perspective asupra designului, acoperind diferite stiluri și tendințe contemporane care reușesc să transmită o eleganță și bun gust încă de la prima răsfoire. Faptul că am avut privilegiul de a fi prezentă cu un proiect în această publicație de prestigiu mă onorează și îmi confirmă convingerea că IDEAL DECOR este o platformă ce promovează excelența în domeniul designului interior din România.

Felicitari si mulțumim IDEAL DECOR!

Designer Raluca Sita

 

Designer Loredana Todor

Revista IDEAL DECOR reprezintă o sursă inestimabilă de inspirație și inovație în domeniul designului interior din România. Este o onoare și o bucurie să fac parte din această publicație de prestigiu, iar apariția proiectului meu în albumul aniversar de 20 de ani al revistei, IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR, este o realizare de care sunt extrem de mândră.

A fi inclusă alături de cei mai talentați designeri din țară în acest proiect aniversar este cu adevărat o recunoaștere a efortului și creativității mele în lumea designului interior. Revista IDEAL DECOR a reușit de-a lungul anilor să devină un reper în domeniu, aducând în prim-plan proiecte de excepție și promovând talentele autentice din industria de design din România.

Ceea ce face revista IDEAL DECOR atât de remarcabilă este capacitatea sa de a aduce în prim plan proiecte inovatoare, de a reflecta tendințele actuale și de a oferi cititorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra celor mai frumoase și captivante designuri de interior. IDEAL DECOR este nu doar o sursă de informații, ci și o sursă de inspirație pentru cei pasionați de estetica locuinței.

Multumesc, IDEAL DECOR!

Designer Loredana Todor

 

Arh. Laurentiu Paicu

Albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR este o comoară vizuală ce sărbătorește estetica și inovația în designul de interior. Cu imagini captivante și idei creative, acest album impresionează prin diversitatea stilurilor de design și abordările unice ale designerilor din România.

Este o sursă esențială de inspirație pentru cei care investesc în confortul personal și apreciază designul interior ca un stil de viață.

Arh. Laurentiu Paicu

 

Arhitect Vlad Ștefan

A deschide IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR a fost ca și cum aș fi deschis o fereastră către cea mai rafinată expresie a designului interior românesc. Fiecare pagină a acestui album reprezintă o celebrare a creativității și inovației în domeniu, iar a vedea proiectul nostru din complexul Stejeriș inclus alături de lucrările altor designeri de excepție a fost un moment de mândrie și recunoaștere a muncii noastre în designul interior.

Albumul nu este doar o colecție de interioare frumoase, ci și o poveste vizuală care vorbește despre pasiunea și dedicația designerilor români. Este un tribut adus frumuseții, funcționalității și originalității în designul interior și, fără îndoială, o sursă de inspirație pentru oricine îl răsfoiește.

Mulțumesc IDEAL DECOR pentru această oportunitate excepțională de a împărtăși viziunea noastră despre arta de a trăi frumos.

Arhitect Vlad Ștefan

 

Arh. Daniela Truță

Mi-a plăcut foarte mult albumul IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR! Am găsit aici o selecție care chiar surprinde pulsul pieței de design interior din România și care arată cât de mult a evoluat domeniul în 20 de ani de când IDEAL DECOR îl documentează. Cred că selecția este foarte utilă pentru cei care se află în căutare de inspirație pentru casele lor, ca reper de calitate într-o piață în continuă expansiune.

Suntem onorați că ați ales să ne includeți în acest album aniversar și de-abia asteptăm colaborările viitoare!

Arh. Daniela Truță

 

Dr. Arh. Sonia Troancă, Arh. Andrei Crăciun

Albumul IDEAL DECOR ANIVERSAR prezintă cele mai reușite și inedite proiecte de design interior din țară, alături de articole de specialitate, relevante pentru tendințele actuale din sfera amenajărilor de interior. Albumul devine astfel o sursă valoroasă de inspirație și documentare atât pentru profesoniști din domeniu, cât și pentru amatorii pasionțti de design și arhitectură de interior.

Ne bucurăm că facem parte din comunitatea IDEAL DECOR precum și de apartenența proiectului nostru la aceastș ediție specială, aniversară.

Mulțumim IDEAL DECOR! Felicitări pentru această frumoasă aniversare și pentru albumul dedicat acesteia!

Dr. Arh. Sonia Troancă, Arh. Andrei Crăciun

 

Arh. Monica Gabriela Motea

IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR,  este albumul unde poți găsi stiluri diferite de amenjare și o multitudine de idei. Dacă urmează să îți amenajezi casa sau apartamentul, cu siguranță vei găsi idei frumoase. De asemenea, ai într-un singur loc adunate cele mai importante birouri de design din România. Cu siguranță te-ar putea ajuta să tranformi casa ta într-un adevărat “cămin” special, unic și personalizat exclusiv pentru nevoile tale. Fiercare amenajare prezentată în album conferă o senzație de bine.

Ca și arhitect,  asta este ceea ce urmăresc, ca spațiile amenajate de noi să inspire o senzație de bine.  Mă pasionează să dezvolt concepte distincte și să transform gândurile și dorințele clienților în realitate. Aceasta devine posibil prin intermediul unei relații transparente, descoperind soluții creative.

Multumim IDEAL DECOR pentru ideea minunată , efortul depus și implicarea în designul de interior de calitate din România!

Arh. Monica Gabriela Motea

 

Designer Iulia Stiru

Cu o eleganță rafinată și atenție meticuloasă la detalii, albumul IDEAL DÉCOR BOOK ANIVERSAR dedicat designului de interior, reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru cei pasionați de estetică și rafinament, care doresc să investească în confort.

În ediția aniversară, fiecare pagină captează esența creativității și inovației în designul interior, oferind o perspectivă captivantă în universul stilului și confortului. Acest album devine nu doar o resursă esențială pentru profesioniștii din domeniu, ci și un ghid perfect pentru cei care doresc să investească într-un spațiu care să reflecte echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate. Descoperiți cu fiecare pagină o călătorie în lumea designului interior, unde fiecare detaliu este o declarație artistică și fiecare spațiu devine o oază de confort și armonie.

Designer Iulia Stiru

 

Designer Alexandra Nicula

Colaborarea mea cu IDEAL DECOR a fost o experiență remarcabilă.

IDEAL DECOR reprezintă un far de excelență în lumea designului interior, cu oameni dedicați și profesioniști care promovează cele mai inovatoare și inspiraționale proiecte.

Publicarea proiectului meu în paginile acestei reviste de prestigiu și a albumului IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR a reprezentat nu doar o oportunitate de a-mi împărtăși munca cu o audiență importantă, ci și o validare a eforturilor depuse în domeniul designului interior. Aprecierea pentru estetică și atenția la detalii pe care o demonstrează IDEAL DECOR sunt de neegalat, transformând această publicație într-o sursă esențială de inspirație pentru profesioniștii și pasionații de design.

Recomand cu căldură IDEAL DECOR tuturor celor implicați în designul interior sau celor care apreciază frumosul și inovația. Este o sursa care nu doar prezintă proiecte remarcabile, ci și conectează comunitatea de designeri și îi inspiră pe aceștia să depășească limitele creativității.

Mulțumesc IDEAL DECOR pentru o experienta de colaborare excepțională!

Designer Alexandra Nicula

 

Designer Simona Tudorachi

Consider că albumul IDEAL DÉCOR BOOK demonstrează clar că românii au devenit mai interesați de modul în care arată casele lor și de cum vor să se simtă în ele! Caută frumosul, spectacolul, armonia dar și confortul, calitatea, unicitatea! Sper ca albumul să-i inspire pe cei care sunt în proces de construire sau de amenajare a locuninței și să conștientizeze aportul adus de un specialist în domeniu și modul în care acesta îi poate îmbunătăți calitatea vieții!

Pentru mine personal, apariția în paginile albumului aniversar IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR, a fost în primul rând o onoare, de a fi alături de designeri și arhitecți consacrați, iar în al doilea rând o binecuvântare, un semn de la Dumnezeu, că sunt pe drumul cel bun. Muncesc pentru a simți acest gen de emoție, apreciere, recunoaștere și de ce nu, popularitate.

Mulțumesc IDEAL DÉCOR!

Designer Simona Tudorachi

 

Arh. Miruna Pribeagu, arh. Theodora Bratu, arh. Alina Miclos Andreea

Suntem recunoscătoare pentru includerea proiectelor noastre în selecția revistei IDEAL DÉCOR și transmitem felicitări tuturor designerilor!

Ediția specială a albumului din acest an, IDEAL DECOR BOOK ANIVERSAR,  aduce în prim-plan importanța și sensibilitatea proiectelor illustrate, și credem că toți cei interesați de designul interior îl vor explora cu aceelași entuziasm ca și noi. Designul interior devine o parte firescă și subtilă a vieții noastre de zi cu zi, făcând-o mai frumoasă și mai plină de farmec.

Împărtășim această bucurie cu toți cei pasionati de design interior!

Arh. Miruna Pribeagu, arh. Theodora Bratu, arh. Alina Miclos Andreea

 

Designer Larisa Pariza

Încurajăm și promovăm orice mod prin care designul de interior reușește să ajungă în mâinile cititorilor. În era tehnologiei, în care tot ceea ce vedem este în mare parte digital, IDEAL DECOR reușește, an de an, prin acest album să aducă o notă personală și plină de căldură prin simplul fapt că putem răsfoi aceste pagini.

Suntem încântați că facem parte din acest proiect, că putem promova stilul contemporan dark care ne recomandă, stil ce capătă tot mai multă popularitate în ultimii ani și prin care, creăm interioare iconice, unice, vibrante, ce captează atenția.

Albumul reprezintă un portofoliu de design interior, atât din perspectiva studiourilor de design, cât și a evoluției amenajărilor din ultima perioadă, proiecte interesante, cu linii originale, o adevarată sursă de inspirație pentru cei ce găsesc în designul interior un stil de viață.

Designer Larisa Pariza

 

Designer Alina Luncan

Albumul IDEAL DÉCOR BOOK ANIVERSAR este o culegere cu cele mai frumoase proiecte rezidențiale, care reprezintă  o sursă de inspirație atât pentru designeri și arhitecți, cât și pentru pasionații de design interior. Prin intermediul imaginilor te poți lăsa purtat în fiecare dintre interioarele prezentate în album.

Ne bucurăm nespus că facem parte din albumul aniversar IDEAL DECOR BOOK!

Designer Alina Luncan