ARHITECTI&DESIGNERI

MONOGRAM LIVING
BY CORINA IOVAN

Fondat în 2020, studioul Monogram Living a luat nastere dintr-o pasiune profunda pentru crearea de spatii frumoase și functionale. Inspirat de pasiunea si experienta fondatoarei Corina Iovan de a amenaja cele peste zece case pentru familia ei de-a lungul celor 12 ani de relocari in diverse tari, din Austria, America, Germania sau Italia, studioul combină o perspectiva globala cu solutii de design personalizate.

Obtinerea diplomei de Designer Interior de la „FLORENCE INSTITUTE OF DESIGN INTERNATIONAL” din Florenta, a adaugat plusvaloare  abilitatilor creative si tehnice ale Corinei, necesare pentru a excela in domeniul competitiv al designului interior.

Cariera Corinei de peste zece ani ca psiholog înainte de a deveni designer de interior, aduce o valoare  semnificativa crearii si implementarii proiectelor prin integrarea unei intelegeri profunde a comportamentului uman și a bunastarii emotionale in practicile de design. Aceasta ii permite o abordare mai empatica a nevoilor beneficiarilor, asigurandu-se ca spatiile proiectate favorizeaza dispozitiile pozitive, reduc stresul, promoveaza productivitatea, confortul si imbunatatesc calitatea generala a vietii. Aceasta perspectiva unica are ca rezultat spatii care sunt profund adaptate nevoilor mentale și emotionale ale utilizatorilor lor.

Abordarea studioului nu este una bazata pe ultimele trenduri, ci se concentreaza mai degraba pe povestea unica pe care o are fiecare spatiu. Integrand un mix unic de influente culturale si perspective practice, studioul este specializat in crearea de interioare elegante, atemporale, dar și adaptate nevoilor beneficiarilor sai.

Accentul este pus pe imbinarea echilibrata a cromaticii si a texturilor materialelor, atentia la detalii, maximizarea spatialitatii prin linia simpla a mobilierului si numarul mic de piese de mobilier, de asemenea, focusul pe spatii de depozitare inchise pentru a pastra un aer organizat si curat al locuintei.

DESIGNER: DESIGNER CORINA IOVAN

WEBSITE:  www.monogramliving.eu

FACEBOOK: www.facebook.com/people/Monogram-Living

INSTAGRAM: www.instagram.com/monogram_living