LIFESTYLE TIMP LIBER

KAYO GARDEN&KAYO SUMMER CLUB

Cu un design unic, realizat de prestigiosul arhitect italian Stefano Maria Pozzi, Kayo combina doua zone, in care meniurile rafinate se impletesc in cel mai fericit mod posibil cu distractia. Pentru o vara de senzatie!

Inaugurat la inceputul lunii iunie 2018,  Kayo Garden & Kayo Summer Club, s-a anuntat a fi “fierbinte” loc de intalnire pe timpul verii pentru amatorii de distractie. Kayo Garden este o zona de restaurant si relaxare, unde meniul este format din preparate gourmet, meniuri aparent simple, dar la care s-a adaugat un stop de rafinament, care sa le confere nota de unicitate.

Pe langa atentia pentru fiecare piesa care se afla in locatie, vegetatia luxurianta adusa special din Sicilia (maslini, portocali, lamai in marime naturala), pozitionarea superba, Kayo aduce un concept unic de bauturi care nu se regasesc in nicio alta locatie. Meniul de bar a fost realizat de David English, celebru mixologist american, care a venit din Las Vegas special pentru a-I uimi pe cei care vor veni la Kayo. In ultimul deceniu a creat bauturi pentru cele mai cunoscute cluburi de noapte si restaurante din Las Vegas.

Kayo Garden este deschis de luni pana duminica, intre orele 11:00 si 02:00. In zilele de miercuri, locatia va surprinde cu evenimente speciale, live band-uri, seri tematice.

KAYO Summer Club este cea de-a doua zona, aceea rezervata distractiei. Cu un design absolut spectaculos, o atmosfera unica si servicii de inalta calitate, Kayo Summer Club este situat pe malul Lacului Herastrau si este deschis joia, vinerea si sambata.

Managerii de origine italiana au acordat interes fiecarui detaliu, pentru a oferi clientilor o experienta fara concurenta, aducand, prin intermediul acestui proiect, un aer fresh in viata de noapte bucuresteana.