DECOR

ZONA DE ZI, INTRE ARTA SI DESIGN

Amenajari iconice, care ne definesc stilul de viata, in care elementele clasice si moderne se intrepatrund  stil contemporan atemporal, reflectat In compozitii armonioase, dinamice si versatile. Pentru ca designul interfereaza cu arta, pentru ca trecutul si prezentul converg, designerii au creat piese originale , ce surprind prin forma, materiale, texturi si cromatica, generand spatii unice, personale.

Livingul este locul central al casei, unde ne adunam cu totii, radem, povestim si ne jucam. Este zona de socializare, relaxare si divertisment pentru intreaga familie si pentru prieteni, un spatiu care nu numai ca trebuie sa arate frumos, dar trebuie sa fie si functional si confortabil.

1. O combinatie excentrica, vizibila in geometria riguroasa a volumelor sale si abordarea haute couture exemplificata prin maiestria sa meticuloasa. Colectia Blazer exprima cel mai bine atitudinea artizanala a brandului Minotti, dand un aspect contemporan, exclusivist si sofisticat oricarui spatiu. Amenajare Minotti, design Rodolfo Dordoni, www.minotti.com.

2.Designul elegant, cu o libertate mare de aranjare, jocurile de compozitii si posibilitatile infinite de  combinare fac din canapeaua Sand o prezenta aproape eterica In living, aducand un aer de originalitate oricarui camin, clasic sau modern. Amenajere Lago, design Daniele Lago, www.lago.it

3.Perfecta pentru o camera de zi unica, bazata pe echilibru si estetica, canapeaua Argo in forma literei C umple spatiul, oferind un amestec imbatabil de design si confort. Amenajare Missura Emme, design Mauro Lipparini, www.misuraemme.it.

4.Un proiect modern, in care detaliile fac diferenta: studiul corect al proportiilor, forma rotunjita accentuata, perfectiunea fiecarei cusaturi vizibile. Intregul decor este legat de acest semn distictiv al canapelei, linia curbata, un tribut explicit adus naturii, ce da senzatia de echilibru si armonie fiecarei incaperi. Amenajare Flou, design Carlo Colombo, www.flou.it.

5.Un limbaj estetic care prezinta valorile esentiale, atrage si relaxeaza si le interpreteaza intr-un mod modern. Perfectiunea personalizata si siluetele decupate curat, care Ii permit sa se adapteze la diverse Imprejurimi, sunt caracteristicile distinctive ale colectiei Coral. Bonaldo, design Sergio Bicedo, www.bonaldo.com.

6.Versatila si cu o personalitate puternica ce deriva din ideea de a exprima eleganta si confort, canapeau Gregor ofera combinatii variate pentru un spatiu de locuit destinat conversatiei, citirii si divertismentului.  Amenajare Molteni, design Vincent Van Duysen, www.molteni.it.

7.Etiquette este un proiect de inspiratie scandinava, care dialogeaza elegant si subtil cu locatarii sai. Designul atipic este simplu si esential, ceea ce il face o solutie excelenta pentru a marca un spatiu contemporan. Starea de spirit este completata de elemente estetice si functionale, dar si de combinatii rafinate in nuante neutre. Amenajare Boffi, www.boffidepadova.com.

8.O calatorie multisenzoriala Intre frumusete si lux, care Incapsuleaza opulenta brandului Formitalia si maiestria atemporala a masinilor sport Aston Martin. Rezultatul obtinut fiind o colectie de mobilier eleganta si sofisticata, ideala pentru orice spatiu de locuit contemporan. Amenajare Formitalia, www.formitalia.it.

9.Canapeaua este piesa de mobilier In jurul careia se Intampla cele mai importante momente din viata de zi cu zi. |n acest decor un arhipelag de insule se completeaza reciproc si pot fi aranjate si accesorizate dupa preferinte pentru a se potrivi spatiilor fluide de acasa. Amenajare Ditre Italia, design Stefano Spessotto, In Romania prin ID Home Concept, www.idhomeconcept.ro.

Material realizat de Diana David